Pasta met mediterrane groenten en kip

Omschrijving

| | Hoofdgerecht/ 4pers

| 30 min

| 2017.03.22 – Infofolder Okay (Colruyt group)

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 4 halve kippenborstfilets
  • 2 paprika’s
  • 2 courgettes
  • 1 rode uit
  • 70 gr geraspte Parmezaanse kaas
  • 70 gr rode pesto
  • 400 gr penne
  • 3 el vloeibare margarine
  • Peper en zout

    Bereiding

    1. Snij de ongeschilde courgettes en de rode ui in dunnen schijfjes
    2. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten van de paprika’s en snij het vruchtvlees in blokjes
    3. Snij de kipfilets in reepjes
    4. Kook de penne in licht gezouten water (kooktijd, zie verpakking) en giet af
    5. Verhit intussen 2 el margarine in een kookpan en stoof de rode uit en de groenten 10 min al roerend. Kruid met peper en zout
    6. Verhit 1 el margarine in een braadpan en bak de reepjes kip 5 a 7 min aan alle kanten. Kruid met peper en zout
    7. Roer de groenten en de pesto onder de pasta
    8. Voeg de kip toe en bestrooi met de geraspte Parmezaanse kaas

    Categorieën

    Print Friendly, PDF & Email