door webmaster | apr 30, 2017 | Vis, Hoofdgerechten
Roodbaars knolselderpuree Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 35 minuten | 2017.02.22 – Infofolder Okay (Colruyt group) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 roodbaars haasjes 1 knolselder 1 plantje platte peterselie 800 gr aardappelen 2 dl lichte room 2 el boter 2...
door webmaster | apr 30, 2017 | Quiches, Vis, Hoofdgerechten
Quiche zalm & spinazie Omschrijving | |Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 1 uurtje werk | 2017.03.08 – Infofolder Okay (Colruyt group) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 Atlantische zalmfilets 400 gr verse spinazie 1,5 dl room 100 gr fetablokjes 1 el boter 5 eieren 1 rol...
door webmaster | apr 30, 2017 | Varkensvlees, Hoofdgerechten
Mignonnette met puree en romige venkel Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ±40 min | 2017.03.08 – Infofolder Okay (Colruyt group) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 Varkensmignonettes 3 wortelen 2 venkelknollen 800gr aardappelen 2 dl lichte room 2 el boter 1...
door webmaster | apr 30, 2017 | Pasta's, Hoofdgerechten, Vis
Pangasius met tuinkruiden en groene boontjes Omschrijving | | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 10 min voorbereiding en 25 min bereiding | 2017.03.22 – Infofolder Okay (Colruyt group) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 Pangasiusfilets met tuinkruiden 200 gr gerookte...
door webmaster | apr 30, 2017 | Varkensvlees, Hoofdgerechten
Duivelsgebraad met romige wortelsaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 15 min voorbereiding en 25 min bereiding | 2017.03.22 – Infofolder Okay (Colruyt group) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 sneetjes duivelsgebraad (varkensfilet) 600 gr wortelen 3 takjes...
door webmaster | apr 30, 2017 | Gevogelte, Hoofdgerechten, Pasta's
Pasta met mediterrane groenten en kip Omschrijving | | Hoofdgerecht/ 4pers | 30 min | 2017.03.22 – Infofolder Okay (Colruyt group) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 halve kippenborstfilets 2 paprika’s 2 courgettes 1 rode uit 70 gr geraspte Parmezaanse kaas 70 gr...