door webmaster | feb 28, 2019 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Tajine met kip en kool Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ruim een uur: 20 min voorbereiding, 50 min bereiden | 2018.11.21 – Colruyt inspiratiefolder; Winterse smaken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 kip 5 gekleurde wortelen 0.5 groene kool 0.5 witte kool 4...
door webmaster | feb 10, 2019 | Rundvlees, Hoofdgerechten
Beef Wellington & haricots verts met amandelen Omschrijving | Hoofdgerecht/ 6 a 8 pers | ruim een uur | 24Kitchen, chef: Miljuschka Witzenhausen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Beef Wellington 1 kg ossenhaas olijfolie 2 el geraspte mierikswortel 2 teentjes...
door webmaster | feb 2, 2019 | Vis, Hoofdgerechten
Zalmfilet met kruiden en rode peper Omschrijving | Hoofdgerecht/ 6 pers | klein half uurtje. Kan 12 u van tevoren worden voorbereid | 24Kitchen, Mary Berry’s foodproof cooking Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 280 gr volle roomkaas 30 g Parmezaanse kaas, fijn...
door webmaster | jan 3, 2019 | Hoofdgerechten, Wild
Everzwijnenragout met butternut-pompoen en spinazie Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | totaal 1:45 uur | 2018.11.21 – Colruyt Inspiratiefolder; Winterse smaken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 kg everzwijnenragout 400 g verse spinazie 1 butternut pompoen 1...
door webmaster | dec 23, 2018 | Hoofdgerechten, Wild
Hertenrack vanille-portosaus Op het internet zijn veel recepten te vinden voor hertenrack. Uiteindelijk heb ik zelf een keuze gemaakt en zelf een samenstelling gemaakt uit een paar gevonden recepten op het net. Dit recept leent hem ideaal voor de kerstdagen. Hoop dat...
door webmaster | dec 1, 2018 | Rundvlees, Hoofdgerechten
Kalfsblanquette met chipolata en raapjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | totaal 1,5 uur | 2018.11.21 – Colruyt inspiratiefolder; Winterse smaken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 g kalfsblanquette 2 chipolata’s 1 bosje raapjes 1 prei 0.5 citroen 4 takjes...