door webmaster | mrt 25, 2014 | Broden
Klassieke krentenbollen Omschrijving | Bakkerij/ broden/ 18 a 20 krentenbollen | in totaal 100 min (rijzen, rusten, bakken) | familierecept, oom, warme bakker Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 900 gr molenaarsbloem 200 gr krenten/ rozijnen (wellen in lauw water) 2...
door webmaster | mrt 23, 2014 | Bakkerij, Vullingen & Toppings
Boterroom fondant Wordt met name veel gebruikt bij het garneren van slagroomtaarten, verjaardagstaarten... Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ room/ boterroom/ fondant | voorbereiding 15 min / klaar in 15 min | uit eigen ervaringen en creativiteit Uitgelichte afbeelding...
door webmaster | mrt 23, 2014 | Bakkerij, Vullingen & Toppings
Klassieke banketbakkersroom Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ banketbakkersroom | ± 15 min | van thuis uit meegekregen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 250 ml melk 1 vanillestokje 35 gr suiker 25 gr bloem (± 1 el) 2 eidooiers Bereiding Klop in een kom de suiker,...
door webmaster | mrt 18, 2014 | Broden
Belgische koekebrood Voor Nederlandse begrippen is dat meer een krentenbrood maar dan zonder rozijnen. Ook wel Briochebrood genoemd Omschrijving | bakkerij/ broden/ zoet luxe brood | 15 min kneden/ 40 + 20 min rijzen / 40 a 45 min bakken | van thuis uit meegekregen...
door webmaster | mrt 18, 2014 | Broden
Kerst- Paasbrood In Nederland de klassiek stol, met amandelspijs. Omschrijving | Bakkerij/ broden/ luxe brood | afhankelijk van gebruik van oven of van broodbakmachine | gevonden in een tijdschrift (?) van 2009 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten hoeveelheden en...
door webmaster | mrt 16, 2014 | Bakkerij, Gebak
Rolcake biscuit met confituur Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 10 stuks | 35 min | Colruyt inspiratiefolder, boni voor elk moment Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 3 eieren 75 gr zelfrijzende bloem 75 gr + 2 el suiker 1 sn. zout afwerking 150 gr amandelschilfers, 150...