Buche de Noël

Buche de Noël

Buche de Noël: een prachtstuk als nagerecht op je kerstdiner Het recept is van Rudolph van Veen wat uitgezonden werd in een aflevering van Beau op rtl4. Garneren kan uiteindelijk naar eigen smaak en inzichten Omschrijving | Nagerecht/ gebak/ 10 pers | ruim een uur |...
Vruchtencake

Vruchtencake

Bosvruchtencake met frambozen en blauwe bessen Afgeleid van de glutenvrije bosvruchtencake van R. van Veen op 24Kitchen Omschrijving | fris, fruitige cake/ ong 10 a 12 plakken | 1 uur en 40 min | Gezien op 24Kitchen (R. van Veen, en een beetje van mijzelf) Uitgelichte...
Red-Velvet-Cupcakes

Red-Velvet-Cupcakes

Red Velvet Cupcakes een mooie verwennerij voor bv Valentijn Omschrijving | klein gebak/ 12 stuks | ± 120 min en 25 min bakken | uit eigen keuken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten voor de cupcakes 150 ml karnemelk 1 el rode kleurstof (mag ook iets minder) 60 ml...
Madeleines (2)

Madeleines (2)

Madeleines Omschrijving | voor ong 24 koekjes | ongeveer 20 min | FoodKerstSpecial magazine 2020 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 150 gr Boter, plus wat extra om in te vetten 1 citroen 1 vanillestokje 150 gr patentbloem, plus wat extra om te bestuiven 2 eieren 100...
Moskovisch beslag

Moskovisch beslag

Slagroomtaart/ Moskovisch beslag/ biscuitdeeg Omschrijving  | slagroomtaart/ 8 a 10 pers | ongeveer 1 uur | familierecept  Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Bakblik 24 cm 6 eieren OF: per ei 175 gr suiker 30 gr suiker 1 zakje vanillesuiker 150 gr bloem waarvan: 25...
Speculaas Pietjes

Speculaas Pietjes

Speculaasfiguren, sint, piet, molentjes... Omschrijving  | voor deze verhouding maak je 12 pietjes | deeg 10 min, rusten minimaal 1 u in de koelkast, liefst een nacht, bakken 16 min | veel gevonden en uiteindelijk mijn eigen samenstelling gemaakt (met succes)...

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten