Havermoutcake

Havermoutcake

Havermout bosbessen cake Omschrijving | gebak/ 12 pers | ± 1:30 u | 2016.01 – Landleven Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 150 g bosbessen of blauwe bessen (uit de vriezer is prima) 275 g bloem 220 g suiker 2 tl bakpoeder snuf zout 200 ml volle yoghurt 2 eieren...
Luikse Suikerwafels

Luikse Suikerwafels

De Echte Luikse Suikerwafels Omschrijving | Suikerwafels/ 22 stuks | ± 1 uur | Via facebook en internet, Piet Huysentruyt Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 150 ml water 45 gr verse gist →  in Nederland kan je dat bij een bakker kopen →  in België zijn er in sommige...
Ganache

Ganache

Ganache maken van Pure, melk of witte chocolade Omschrijving | topping/ per portie | ± 10 a 15 min | op diverse internet pagina’s gevonden Uitgelichte afbeelding foto heb ik gevonden bij Rutger bakt Ingrediënten puur: 100 ml slagroom en 100 gram pure chocolade...
Appelkruimel

Appelkruimel

Een klassieke appelkruimeltaart Omschrijving | gebak/ 12 pers | ± 2 uur | gevonden op internet en een beetje van mijzelf Uitgelichte afbeelding Ingrediënten deeg 450 gram bloem 15 gram bakpoeder 160 gram suiker 2 eieren 200 gram roomboter op kamertemperatuur (alles...
Slagroomtaart met ganache

Slagroomtaart met ganache

Slagroomtaart met aardbeien overgoten met ganache een feestelijke taart voor bv verjaardag Omschrijving | Gebak/ 1 taart,  12 pers | ± 1 uur | Eigen creatie. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Deeg/biscuit 7 eieren 190 gr witte suiker 18 gr (2z) vanillesuiker, of 2...
Lemon Curd

Lemon Curd

Lemon Curd zelf maken is helemaal niet zo moeilijk en vooral super lekker Omschrijving | bakkerij/ gebak/ vullingen & toppings | ± neem vooral de tijd ! | gevonden bij Laura’s bakkery Uitgelichte afbeelding Ingrediënten rasp van 2 flinke citroenen sap van 2...

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten