door webmaster | feb 26, 2023 | Bakkerij, Gebak
De Nutella-Kersttaart Een mogelijkheid om met R. van Veen aan de slag te gaan, helaas deze keer niet voorbij. Het mag de pret niet drukken, zelf thuis maken kon ook. Omschrijving | bakkerij/ gebak/ 8 pers | ± 1:30 uur | 2022.12 – op Instagram gezien bij R. van...
door webmaster | feb 22, 2023 | Bakkerij, Gebak
Vanille madeleines (2) Omschrijving | bakkerij/ klein gebak/ 20 stuks | ± 10 min beslag, 30 min rusten, 8 a 10 min bakken | februari 2023, Tijdschrift Foodies. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 175 gr roomboter (+ wat extra) 125 gr zelfrijzend bakmeel (of gewone...
door webmaster | feb 11, 2023 | Bakkerij, Gebak
Flensjes bakken Flensjes zijn eigenlijk simpel weg dunnen pannenkoekjes Omschrijving | bakkerij/ gebak/ 4 pers | ± 10 a 15 min | nog vanuit mijn kindertijd thuis Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 125 gr bloem 2 el suiker 2 eieren ¼ ltr melk Bereiding NB: dit is nog...
door webmaster | feb 11, 2023 | Bakkerij, Gebak
Bienestiche Een klassiek Duits gebak, variatie van de Nederlandse boterkoek Omschrijving | gebak/ 12 pers | ± 30 min voorbereiding/ 120 a 150 min 1e rijzing/ 30 min 2e rijzing/ 25 a 30 min bakken | voorjaar 2023, 24Kitchen, EHBBO, Rudolph van Veen Uitgelichte...
door webmaster | nov 12, 2022 | Bakkerij, Gebak
Havermout bosbessen cake Omschrijving | gebak/ 12 pers | ± 1:30 u | 2016.01 – Landleven Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 150 g bosbessen of blauwe bessen (uit de vriezer is prima) 275 g bloem 220 g suiker 2 tl bakpoeder snuf zout 200 ml volle yoghurt 2 eieren...
door webmaster | okt 16, 2022 | Bakkerij, Gebak
De Echte Luikse Suikerwafels Omschrijving | Suikerwafels/ 22 stuks | ± 1 uur | Via facebook en internet, Piet Huysentruyt Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 150 ml water 45 gr verse gist → in Nederland kan je dat bij een bakker kopen → in België zijn er in sommige...