Havermoutcake

Havermoutcake

Havermout bosbessen cake Omschrijving | gebak/ 12 pers | ± 1:30 u | 2016.01 – Landleven Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 150 g bosbessen of blauwe bessen (uit de vriezer is prima) 275 g bloem 220 g suiker 2 tl bakpoeder snuf zout 200 ml volle yoghurt 2 eieren...
Luikse Suikerwafels

Luikse Suikerwafels

De Echte Luikse Suikerwafels Omschrijving | Suikerwafels/ 22 stuks | ± 1 uur | Via facebook en internet, Piet Huysentruyt Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 150 ml water 45 gr verse gist →  in Nederland kan je dat bij een bakker kopen →  in België zijn er in sommige...
Appelkruimel

Appelkruimel

Een klassieke appelkruimeltaart Omschrijving | gebak/ 12 pers | ± 2 uur | gevonden op internet en een beetje van mijzelf Uitgelichte afbeelding Ingrediënten deeg 450 gram bloem 15 gram bakpoeder 160 gram suiker 2 eieren 200 gram roomboter op kamertemperatuur (alles...
Slagroomtaart met ganache

Slagroomtaart met ganache

Slagroomtaart met aardbeien overgoten met ganache een feestelijke taart voor bv verjaardag Omschrijving | Gebak/ 1 taart,  12 pers | ± 1 uur | Eigen creatie. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Deeg/biscuit 7 eieren 190 gr witte suiker 18 gr (2z) vanillesuiker, of 2...
Lemon Meringue taart

Lemon Meringue taart

Lemon meringue taart Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 30 a 45 min | gebaseerd op  basis moskovisch beslaghier  hier op deze site Uitgelichte afbeelding Ingrediënten dit taartje is gemaakt met een springvorm van 20 cm 4 eieren 120 gr suiker 1 zakje vanillesuiker...
Aardbeien-Citroencake

Aardbeien-Citroencake

Aardbeien-Citroencake met witte chocolade Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 12 porties | ± 90 min + 30 min bakken | gezien op facebook en gevonden bij “Bakken.nl” Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Citroen-biscuit (∅ 26 cm) Aardbeien met witte chocolade...

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten