No-Bake-Cheesecake

No-Bake-Cheesecake

No Bake Cheesecake Heerlijk met verse aardbeien in een marinade van vlierbloesemsiroop Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 8 pers | ± 20 min, 3 u wachten | 2022.04 – Allerhande Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 200 gr granola noten & pitten (je kan deze...
Stoombootslofjes

Stoombootslofjes

Stoombootslofjes een heerlijke variaties op de fruitslofjes Omschrijving | gebak/ goed voor ± 8 a 10 slofjes | ± 10 min voor het deeg/ ± 1 u koelen/ 20 min bakken | inspiratie gezien op fb, hier mijn draai aan gegeven Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Sloffendeeg...
Meringue’s

Meringue’s

De verschillende soorten meringue's De soorten meringue verschillen in zowel ingrediënten als bereiding en zijn afkomstig uit verschillende landen. Behoud voor een goed resultaat altijd de verhoudingen. Eén deel eiwit en twee delen suiker. Omschrijving | bakkerij/...
Unicorntaart

Unicorntaart

Unicorntaart Voor je kleindochter haal je toch alles uit de kast... Heerlijk om deze prachtige taart te maken. Hier is gekozen voor 4 lagen cake (dus 4 kleuren). Het recept is voor 6 cakelagen met 6 kleuren. Omschrijving | bakkerij/ gebak/ ± 8 pers | afhankelijk van...
Blauwe bessen muffin

Blauwe bessen muffin

Blauwe bessen muffins met een tikkeltje citroen en witte chocoladedruppels Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 12 stuks | 10 min voorbereiding en 25 a 30 min bakken | uit eigen keuken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 200 gram fijne kristalsuiker 300 gram bloem...
Eclairs/ soezen (1) Basis

Eclairs/ soezen (1) Basis

Basisrecept voor soezen of eclairs Er zijn veel recepten voor soezenbeslag te vinden. Hier heb ik een basisrecept weergegeven wat bij mij wel succesvol verloopt. de verhoudingen in vocht geeft aan of je soezen meer of minder krokant zijn. Hier is gekozen voor de helft...

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten