door webmaster | apr 27, 2022 | Bakkerij, Gebak
No Bake Cheesecake Heerlijk met verse aardbeien in een marinade van vlierbloesemsiroop Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 8 pers | ± 20 min, 3 u wachten | 2022.04 – Allerhande Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 200 gr granola noten & pitten (je kan deze...
door webmaster | dec 9, 2021 | Bakkerij, Gebak
Stoombootslofjes een heerlijke variaties op de fruitslofjes Omschrijving | gebak/ goed voor ± 8 a 10 slofjes | ± 10 min voor het deeg/ ± 1 u koelen/ 20 min bakken | inspiratie gezien op fb, hier mijn draai aan gegeven Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Sloffendeeg...
door webmaster | okt 16, 2021 | Bakkerij, Gebak, Vullingen & Toppings
De verschillende soorten meringue's De soorten meringue verschillen in zowel ingrediënten als bereiding en zijn afkomstig uit verschillende landen. Behoud voor een goed resultaat altijd de verhoudingen. Eén deel eiwit en twee delen suiker. Omschrijving | bakkerij/...
door webmaster | okt 8, 2021 | Bakkerij, Gebak
Unicorntaart Voor je kleindochter haal je toch alles uit de kast... Heerlijk om deze prachtige taart te maken. Hier is gekozen voor 4 lagen cake (dus 4 kleuren). Het recept is voor 6 cakelagen met 6 kleuren. Omschrijving | bakkerij/ gebak/ ± 8 pers | afhankelijk van...
door webmaster | jul 12, 2021 | Bakkerij, Gebak
Blauwe bessen muffins met een tikkeltje citroen en witte chocoladedruppels Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 12 stuks | 10 min voorbereiding en 25 a 30 min bakken | uit eigen keuken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 200 gram fijne kristalsuiker 300 gram bloem...
door webmaster | jul 11, 2021 | Bakkerij, Gebak
Basisrecept voor soezen of eclairs Er zijn veel recepten voor soezenbeslag te vinden. Hier heb ik een basisrecept weergegeven wat bij mij wel succesvol verloopt. de verhoudingen in vocht geeft aan of je soezen meer of minder krokant zijn. Hier is gekozen voor de helft...