Vlechtbrood

Vlechtbrood

Klassiek, eenvoudig vlechtbrood Omschrijving | bakkerij/ brood/ 1 brood | ± 15 min deeg/ 2 x 30 min rijzen/ 40 min bakken | 2016.09 – Landleven Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 450 g tarwemeel 300 g bloem 450 g water (op kamertempratuur) 1 el gedroogde gist...
Nutella-Kersttaart

Nutella-Kersttaart

De Nutella-Kersttaart Een mogelijkheid om met R. van Veen aan de slag te gaan, helaas deze keer niet voorbij. Het mag de pret niet drukken, zelf thuis maken kon ook. Omschrijving | bakkerij/ gebak/ 8 pers | ± 1:30 uur | 2022.12 – op Instagram gezien bij R. van...
Vanille madeleines (2)

Vanille madeleines (2)

Vanille madeleines (2) Omschrijving | bakkerij/ klein gebak/ 20 stuks | ± 10 min beslag, 30 min rusten, 8 a 10 min bakken | februari 2023, Tijdschrift Foodies. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 175 gr roomboter (+ wat extra) 125 gr zelfrijzend bakmeel (of gewone...
Flensjes

Flensjes

Flensjes bakken Flensjes zijn eigenlijk simpel weg dunnen pannenkoekjes Omschrijving | bakkerij/ gebak/ 4 pers | ± 10 a 15 min | nog vanuit mijn kindertijd thuis Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 125 gr bloem 2 el suiker 2 eieren ¼ ltr melk Bereiding NB: dit is nog...
Bienestiche

Bienestiche

Bienestiche Een klassiek Duits gebak, variatie van de Nederlandse boterkoek Omschrijving | gebak/ 12 pers | ± 30 min voorbereiding/  120 a 150 min 1e rijzing/ 30 min 2e rijzing/ 25 a 30 min bakken  | voorjaar 2023, 24Kitchen, EHBBO, Rudolph van Veen Uitgelichte...
Zoete broodjes

Zoete broodjes

Zachte zoete broodjes Een soort van luxe brioche broodjes. Op internet zijn veel recepten te vinden, deze heb ik overwegend van thuis meegekregen. De ingrediënten zijn bijna overal hetzelfde. De verwerking, vlechten enz... is eigen creatie Omschrijving | bakkerij/...

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten