Vlechtbrood

Vlechtbrood

Klassiek, eenvoudig vlechtbrood Omschrijving | bakkerij/ brood/ 1 brood | ± 15 min deeg/ 2 x 30 min rijzen/ 40 min bakken | 2016.09 – Landleven Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 450 g tarwemeel 300 g bloem 450 g water (op kamertempratuur) 1 el gedroogde gist...
Zoete broodjes

Zoete broodjes

Zachte zoete broodjes Een soort van luxe brioche broodjes. Op internet zijn veel recepten te vinden, deze heb ik overwegend van thuis meegekregen. De ingrediënten zijn bijna overal hetzelfde. De verwerking, vlechten enz... is eigen creatie Omschrijving | bakkerij/...
Volkoren meergranenbrood

Volkoren meergranenbrood

Het Lekkerste volkoren meergranenbrood wel iets zwaarder, compacter maar wel heel gezond en lekker Omschrijving | bakkerij/ broden/ 1 brood van ong 1070 gr deeg) | in totaal ong 3:30 u inclusief het rusten en rijzen | gevonden via facebook, volkoren-meergranenbrood...
Roggebrood (broodbuik)

Roggebrood (broodbuik)

Roggebrood (broodbuik) Gezond aan tafel, gezond ontbijt Omschrijving | brood/ gezond/ glutenvrij/ koolhydraat arm/ tarwevrij | voorbereiding 15 min/ totaal 1:15u | gevonden op internet ‘gezondaantafel’. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 300 g...
Hartig breekbrood

Hartig breekbrood

Hartig breekbrood heerlijk bij een kom verse tomatensoep Omschrijving | Bakker/ brood/ 1 groot brood/ ± 8 pers | deeg ± 15 min/ rijzen 2x 45 a 60 min/ bakken 35 min | Levine van Doorne (https://uitdekeukenvanarden.blogspot.com/2009/10/hartig-afbreekbrood.html ) met...
Italiaans breekbrood (2)

Italiaans breekbrood (2)

Italiaans breekbrood, een andere versie, maar wel zo lekker... Omschrijving | bakkerij/ broden/ goed voor ruim 8 a 10 pers | deeg 20 min/ 2 x 40 a 45 min rijzen/ bakken 15 min | gevonden op internet en een beetje van mijzelf Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 400...

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten