door webmaster | nov 6, 2014 | Bakkerij, Gebak
Frangipanne met rood fruit Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 5 stuks | meer dan 60 min | 2014.04.09 – Colruyt inspiratiefolder, Heerlijke menu’s voor Pasen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 100 g rood fruit 1 onbehandelde citroen 200 g boter (op kamertemperatuur) 3...
door webmaster | okt 17, 2014 | Broden, Bakkerij
Belgische boterkoeken (1) Omschrijving | bakkerij/ broden/ ± 8 boterkoeken | neem ruim de tijd, desnoods 2 dagen als je het deeg rustig wilt laten rijzen | VTM koken/ boterkoeken/ Piet Huysentruyt Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 500 gr bloem 25 gr echte boter...
door webmaster | okt 17, 2014 | Gebak, Bakkerij
Oliebollen, opa's recept Niets gaat boven een oeroud eigen recept. Dit familierecept wordt bij ons nog regelmatig gebruikt en houden we zeker in ere. Dank aan onze lieve opa Slembrouck. Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 6 pers | neem ruim de tijd | Dit recept zoals mijn...
door webmaster | sep 29, 2014 | Gebak, Bakkerij, Desserts
Zin in een overheerlijk dessert met een apart tintje? Deze is super lekker!!! Omschrijving | Dessert/ 4 a 6 pers | 39 min + 17 min afbakken | James Park, via facebook en min of meer aangepast naar eigen smaak Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 190 ml (volle) melk...
door webmaster | sep 18, 2014 | Gebak, Bakkerij
Russische oliebollen Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ hartig en/of zoet | ± 1 uur | gekregen uit de vriendenkring. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 500 (250) gr kwark (platte kaas) 2 (1) eieren 1 (½) klp bicarbonaat 125 (80) gr suiker 300 (150) gr gewone bloem...
door webmaster | aug 31, 2014 | Broden, Bakkerij
Notenbrood Omschrijving | bakkerij/ broden/ 1 brood | ongeveer 2 uur | gekregen van een kennis en een beetje van mijzelf Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Lauwe melk 350 ml (of 225 melk en 125 water) Boter 50 gram Lichte basterdsuiker 20 gram Zout 10 gram Tarwebloem...