Mangotaart

Mangotaart

Omschrijving

| Bakkerij/ gebak/ 6 a 8 pers

| ± 15 + 40 min

| 2015.11.04 – Okay reclamefolder

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 1 rol bladerdeeg (o.a. verkrijgbaar bij Jumbo)
  • 1 mango
  • 3 eieren
  • 200 gr suiker
  • ½ dl room

Bereiding

  1. Schik de bladerdeeg over een taartvorm van ongeveer Ø 24 cm en prik met een vork wat gaatjes in het deeg
  2. Schil de mango en snij deze in dunne plakjes van ongeveer 2 a 3 mm
  3. Verdeel de plakjes over de bladerdeeg
  4. Klop de eieren los met de suiker en de room
  5. Giet het mengsel over de mango en zet 40 min in een voorverwarmde oven van 180 °C

Categorieën

Bezoekers

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten