Limoentaart

Limoentaart

Limoentaart Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 8 a 10 pers | 90 min | Allerhande magazine, maart 2009 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 250 g bloem 200 g koude boter, in kleine blokjes 150 g poedersuiker 5 eieren 2 x 1,5 limoenen Bereiding Mix met de keukenmachine of...
Aardbeien-limoentaart

Aardbeien-limoentaart

Aardbeien-limoentaart Heerlijke frisse tractatie Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 12 pers | ongeveer 1 uur | gekregen van een kennis Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 12 blaadjes gelatine 25 gram zandkoekjes (bv petit beure)  4 onbespoten limoenen 4 eieren 4...
Hartige pannenkoekjes

Hartige pannenkoekjes

Hartige pannenkoekjes Omschrijving | bakkerij/ hartig gebak/ 3-4 pers | ongeveer 30 a 35  min | AH magazine, jaartelling ? Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 50 gr pijnboompitten 450 gr spinazie fijngesneden (diepvries, ontdooid) 250 gr ricotta (verse kaas) 2 el...
Brood met broodbakmachine

Brood met broodbakmachine

Brood met broodbakmachine Zo lukt uw brood in de broodbakmachine altijd Omschrijving | bakkerij/ broden/ 1 brood | afhankelijk van je type broodbakmachine | eigen inbreng/ meel en recepten kan je ook vinden bij Aeolus molen Vlaardingen Uitgelichte afbeelding Algemene...
Belgisch Suikerbrood

Belgisch Suikerbrood

Belgisch Suikerbrood Omschrijving | bakkerij/ broden/ 2 broden | 80 min rijzen, rusten en 45 min bakken | familierecept, oom, warme bakker Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Ingrediënten zijn voor 2 broden, tussen haakjes voor 1 brood. We gaan uit van ½ kg bloem per...
Krentenbollen

Krentenbollen

Klassieke krentenbollen Omschrijving | Bakkerij/ broden/ 18 a 20 krentenbollen | in totaal 100 min (rijzen, rusten, bakken) | familierecept, oom, warme bakker Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 900 gr molenaarsbloem 200 gr krenten/ rozijnen (wellen in lauw water) 2...