Bessen-schuimdessert

Bessen-schuimdessert

| Dessert met blauwe bessen/ 4 pers | 20 min + 2 u oventijd en 1 u afkoelen | 2020.04 – Boodschappen/Plus magazine: De Lentekeuken. 3 eiwitten 100 gr fijne suiker 90 gr poedersuiker (+1 el extra) 100 gr blauwe bessen 1 z vanillesuiker 200 gr mascarpone evt. 4 eetbare...
Vanilleroomijs

Vanilleroomijs

| Dessert | vanilleroomijs | goed voor 1 ltr roomijs | voorbereiding, paar min / bereiding 40-50 min |Receptenwijzer volgens mijn ijsmachine van Philips zelf 300 ml volle melk 200 ml vloeibare slagroom 3 eierdooiers 100 g witte basterdsuiker 10 g...
Panna Cotta met hazelnoot

Panna Cotta met hazelnoot

| Dessert | 8 porties | paar minuten + minimaal 3 u in de koelkast | 24Kitchen, Mary Berry Voor de Panna Cotta Zonnebloemolie (voor invetten) 2 el instant koffiekorrels 2 el kokend water 900 ml room 75 g witte basterdsuiker 13 gr (7 blaadjes) gelatine  Voor de brosse...
Witte chocolademousse (met blauwe bessen)

Witte chocolademousse (met blauwe bessen)

| heerlijk romig dessert | 6 pers | 30 minuten | Allerhande dec 2019 150 g witte chocolade 100 g ricotta 125 g verse slagroom 125 g diepvries blauwe bessen 2 el gezouten pecannoten Hak de chocolade grof, doe in een vuurvaste kom en laat boven een pan met kokend water...
Basisrecept Meringue

Basisrecept Meringue

| Meringue dessert/ gebak | ong 8 stuks | 15 min voorber – 2 u wachten – 8 u oven | Allerhande december 2018 1 citroen 5 middelgrote eieren 150 gr fijne kristalsuiker 150 gr poedersuiker 1 el maizena Verwarm de oven voor op 90 ºC. Boen de citroen schoon,...
Klassieke kersttrifle

Klassieke kersttrifle

| aperitief met alcohol | ± 1 uur | 24Kitchen, chef: onbekend Vanillecreme 1 vanillestokje 500 ml halfvolle melk 125 g suiker 30 g custardpoeder 300 ml slagroom Compote 0.5 kg gemengd diepvriesfruit 100 g suiker 1 citroen 2 tl aardappelzetmeel Cakemengsel 0.5 cake...

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten