Hawaiiaanse cheesecake salade

een verfrissend dessert

Omschrijving

| Dessert/ 8 pers

| ± 20 min & ± 1 u laten rusten

| Gezien op facebook.

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 225 gr zachte roomkaas
  • 90 gr vanillepuddingmix
  • 1 thl vanille-extract (of een vanillestokje)
  • 2 kopjes mango gesneden in blokjes
  • 2 kopjes mandarijnen (uitgelekt of vers gesneden)
  • 1 blikje ananas (of vers)
  • 2 of 3 kiwi’s gesneden
  • 300 gr aardbeien, gesneden
  • 2 bananen in plakjes gesneden
  • 1 el citroensap

TIP, je kan ook allerlei andere soorten tropisch fruit gebruiken wat je zelf lekker vindt. 

Bereiding

Bereiding roomkaasmengsel 
  1. Klop de roomkaas in een mengkom tot een gladde massa
  2. Voeg geleidelijk het puddingmengsel toe en klop tot alles goed gemengd is.
  3. Voeg langzaam de vanillecreamer toe en meng tot een gladde massa
Bereid het fruit verder voor
  1. Maak al het fruit (behalve de bananen) schoon en snij ze in hapklare stukjes
Breng alles samen
  1. Vouw de vruchten voorzichtig door het roomkaasmengsel tot ze goed bedekt zijn
  2. Besprenkel de bananenschijfjes met citroensap om verkleuren te voorkomen
  3. Meng ze tenslotte ook door de roomkaasmengsel
  4. Laat alles even afkoelen en zet de schaal min 1 uur in de koelkast voordat u ze serveert

Categorieën

Print Friendly, PDF & Email