IJssoesjes op een bedje van fruit

IJssoesjes op een bedje van fruit

IJssoesjes op een bedje van fruit Omschrijving | Desssert/ 8 pers | ongeveer een uurtje | 2013.04.10 – Colruyt inspiratiefolder, een geslaagd feest  Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 8 bolletjes ijs (naar keuze) 1 banaan 1 sinaasappel ¼ meloen 1 jonagold appel 80 gr...
Vruchtensla Griekse Yoghurt

Vruchtensla Griekse Yoghurt

Kruidige vruchtensla met Griekse Yoghurt Omschrijving | Dessert / 4 pers | 15 min + 2 uur koeklkast | 2013.04.10 – Colruyt inspiratiefolder, een geslaagd feest Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 rijpe mango 1 sinaasappel 2 kiwi 1 rijpe meloen 2 koppen rood fruit...
Meloensalade

Meloensalade

Meloensalade Omschrijving | Dessert/ 6 pers | ongeveer 15 min | Life4you, door Caroline de Bruijn Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 watermeloen 1 Galia meloen 1 Cantaloupe 1 Piel de Sapo aalbessen Bereiding Snij een watermeloen door midden. Hol beide zijden uit,...
Sabayonkuipje citrusvruchten

Sabayonkuipje citrusvruchten

Fris sabayonkuipje met citrusvruchten Omschrijving | Dessert / 4 pers | minder dan 30 min | 2014.01.10 – Colruyt inspiratiefolder, heerlijke groenten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 3 clementines 1 roze pompelmoes 1 citroen 4 eieren 1 dl room (min. 30 % V.G.) 2...
Coupe Champagne Royale

Coupe Champagne Royale

Coupe Champagne Royale Omschrijving | Dessert/ 4 pers | 20 min + 3 uur vriezer | 24Kitchen, Rudolf’s Bakkery Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Champagneparfait 35 g suiker 15 g water 3 eidooiers 50 ml champagne 350 ml room 2 el amarena kersen  Chocoladegarnering...
Bosvruchten vanille mascarpone

Bosvruchten vanille mascarpone

Bosvruchten met vanille mascarpone Omschrijving | Dessert/ 4 pers | 25 min + 4 u vriezer | 2013.12 – Boodschappen magazine Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 300 gr diepvries bosvruchten, ontdooid 2 el bosvuchtenjam 1 el port of sinaasappellikeur 125 gr...

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten