Crème Brûllée

Crème Brûllée

Omschrijving

| Dessert/ 4 pers

| ongeveer 15 min

| Verpakking vanillepudding Imperial

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 20 gr vanillepuddingpoeder (Imperial)
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 50 gr fijne kristalsuiker
  • 150 ml room
  • 350 ml melk
  • 2 el kandijsuiker

Bereiding

  1. Breng de melk, room, suiker en vanillesuiker aan de kook.
  2. Neem de pan van het vuur en giet er onder voortdurend roeren, de oplossing van melk en vanillepoeder in.
  3. Laat 1 minuut al roerend zachtjes doorkoken
  4. Verdeel over 4 vuurvaste schaaltjes, laat afkoelen en plaats ze daarna in de koelkast.
  5. Strijk 1/2 soeplepel kandijsuiker in een fijn laagje over elke pudding en laat deze karameliseren onder een zeer hete grille of met behulp van een handgasbrander
  6. Afwerking: zet je schaaltje op een dessertbordje en versier met seizoengebonden vruchtjes

Categorieën

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten