Blauwebessencoulis …

Blauwebessencoulis …

Blauwebessen coulis met rozenwater Omschrijving | Desserts/ 4 pers | minder dan 30 min | 2014.05.21 – Colruyt Focus folder. Ijskoud serveren Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 250 g blauwe bessen 1 el. suiker 1 vanillestokje rozenwater (enkele druppels) Bereiding...
Perenbavarois met chocoladesaus

Perenbavarois met chocoladesaus

Perenbavarois met chocoladesaus Omschrijving | Desserts/ 6 pers | ongeveer 30 min | 2013.12.18 – Colruyt feestgids folder, kerst  Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 3 rijpe peren 2 dl room (min 30% VG) 1 klp boter 12 lange vingers 125 gr suiker 100 gr...
BBQ – banaan met marshmallows

BBQ – banaan met marshmallows

BBQ - banaan met marshmallows Omschrijving | Dessert/ 4 pers | 20 + 10  min | 2013.04.24 – Colruyt inspiratiefolder, tijd voor bbq. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 rijpe bananen 12 marshmallows 100gr melkchocolade 2 el hazelnoten 2 el amandelnoten Bereiding...
Carpaccio kiwi & ananas…

Carpaccio kiwi & ananas…

Carpaccio van kiwi en ananas met schuimpjes Omschrijving | Dessert/ 4 pers | ongeveer 1 uur | 2013.05.22 – Colruyt inspiratiefolder, fris en zó lekker Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 bolletjes ijs (naar keuze) 3 kiwi’s 3 passie vruchten ⅓ ananas ¼ plantje munt 2...
Chocoladesoepje frambozen

Chocoladesoepje frambozen

Chocoladesoepje met frambozensorbet Omschrijving | Dessert/ 6 pers | 10  min + 2 u koelkast | 2013.06.19 – Colruyt inspiratiefolder, zomers picknicken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 6 bollen frambozenijs 1 el boter 3 eieren 100 gr chocopasta 2 el suiker 2 el...
Exotische profiteroles-sorbet

Exotische profiteroles-sorbet

Exotische profiteroles met sorbet NB: Profiteroles zijn kleine soesje die gevuld kunnen worden met slagroom of vanillecrème Omschrijving | Dessert/ 4 pers | 10 min | 2013.03.13 – Colruyt inspiratiefolder, Paasfeest Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 bollen sorbet...