Blauwebessencoulis …

Blauwebessen coulis met rozenwater

Omschrijving

| Desserts/ 4 pers

| minder dan 30 min

| 2014.05.21 – Colruyt Focus folder. Ijskoud serveren 

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 250 g blauwe bessen
  • 1 el. suiker
  • 1 vanillestokje
  • rozenwater (enkele druppels)

Bereiding

  1. Snij het vanillestokje in de lengte open en schraap de pitjes eruit met een scherp mesje.
  2. Verhit de blauwe bessen samen met de suiker en het vanillestokje in een steelpan op een zacht vuur.
  3. Laat enkele min. sudderen tot de blauwe bessen openbarsten. Voeg een paar druppels rozenwater toe.
  4. Mix de mengeling tot een gladde coulis en laat afkoelen.
  5. Afwerking: Serveer bij vanille-ijs.

Categorieën

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten