Klassieke kersttrifle

Klassieke kersttrifle

Klassiek kersttrifle Omschrijving | Aperitiefhapje met alcohol/ dessert/ 4 pers | ongeveer 1 uur | 24Kichten, chef: Rudolph van Veen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Vanillecreme 1 vanillestokje 500 ml halfvolle melk 125 g suiker 30 g custardpoeder 300 ml slagroom...
Gekaramelliseerde ananas-ijs

Gekaramelliseerde ananas-ijs

Gekaramelliseerde ananas met ijs Omschrijving | Desserts/ 4 pers | 30 min bereiden en 8 u wachttijd | 24Kitchen, chef Andy McDonald Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Banaan-kokos-groene thee-ijs 400 ml kokosmelk 150 g rietsuiker 1 theezakje groene thee 3 bananen 1...
Coulis maken van fruit

Coulis maken van fruit

Coulis maken van fruit Voor het maken van een coulis kan je eigenlijk alle soorten fruit gebruiken. Het belangrijkste is dat je de verhouding bewaakt want deze is eigenlijk altijd hetzelfde. Een coulis is een heerlijke verfrissend sausje op bv ijs of een schaaltje...
IJskrans rode vruchten

IJskrans rode vruchten

IJskrans met rode vruchten Omschrijving | Desserts/ 8 pers | 10 minuten | 2019.04.10 – Colruyt inspirartiefolder; Buiten gewoon Pasen vieren. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 bolletjes vanille-ijs 4 bolletjes chocoladeroomijs 100 g blauwe bessen 100 g frambozen 3...
Clafoutis blauwe druiven …

Clafoutis blauwe druiven …

Clafoutis van blauwe druiven met vanille-ijs Omschrijving | Dessert/ gebak/ 4 pers | een klein uurtje | 2017.08.23 – Colruyt inspiratiefolder; Koken met 5 ingrediënten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 bollen vanille-ijs 500 g blauwe druiven (zonder pit) 2 dl melk...
Peren-gembercake …

Peren-gembercake …

Peren-gembercake met Citrus mascarpone Omschrijving | desserts 8 pers | 40 min bakken, voorbereiding ± 20 min | infokaartje Lidl, voorjaar 2017 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 pak mix voor fijne cake 200 g boter, op kamertemperatuur 4 eieren 50 ml melk 2...

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten