door webmaster | jun 22, 2021 | Desserts
Witte chocolademousse (2) - (J. Meuse) Omschrijving | Dessert/ 4 pers | 10 min + tijd om op te stijven in de koelkast | Recept van Jeroen Meus, dagelijkse kost.be Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 400 g witte chocolade 6 eieren (alleen wit) 325 ml room ± 50 cc melk...
door webmaster | jun 22, 2021 | Desserts
Witte chocolademousse met fruit Omschrijving | Dessert/ 4 pers | 15 min + min 6 uur opstijven in koelkast | van een collega gekregen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 125 gr bevroren of verse frambozen, of bramen, of aardbeien, of bosbessen…. 100 gr witte chocolade...
door webmaster | jun 22, 2021 | Desserts
Witte chocolademousse met blauwe bessen Omschrijving | Dessert/ romig/ 6 pers | 30 min | Allerhande, december 2019 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 150 g witte chocolade 100 g ricotta 125 g verse slagroom 125 g diepvries blauwe bessen 2 el gezouten pecannoten...
door webmaster | jun 22, 2021 | Bakkerij, Desserts
Witte Chocolade-Munt-Cheesecake (5) Omschrijving | Dessert/6 pers | ongeveer 35 min | Philadelphiafoldertje, data onbekend Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Bodem 60 g koekjes naar eigen keuze, bijvoorbeeld petit beurre 25 g geroosterde amandelen 25 g gesmolten...
door webmaster | jun 5, 2021 | Desserts
Trifle met pudding en banaan Omschrijving | Desserts/ 6 pers | meer dan 60 min | jaartal ? – Colruyt inspirartiefolder Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 18 blauwe bessen 2 bananen 0,5 ltr halfvolle melk 2 dl room (min. 30 % V.G.) 200 g Bretoense boterkoekjes 50 g...
door webmaster | mrt 28, 2021 | Desserts
Heerlijk licht toetje met frambozen Omschrijving | dessert | 4 a 6 pers | 10 tot 30 min + 2 u opstijven in de koelkast | 24Kitchen, Marry Berrie (overgenomen van tv en hier verwerkt) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 blaadjes gelatine 300 g frambozen 4 eiwitten...