door webmaster | sep 1, 2019 | Aperitiefhapjes, Desserts, Hapjes met fruit
Klassiek kersttrifle Omschrijving | Aperitiefhapje met alcohol/ dessert/ 4 pers | ongeveer 1 uur | 24Kichten, chef: Rudolph van Veen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Vanillecreme 1 vanillestokje 500 ml halfvolle melk 125 g suiker 30 g custardpoeder 300 ml slagroom...
door webmaster | sep 1, 2019 | Desserts
Gekaramelliseerde ananas met ijs Omschrijving | Desserts/ 4 pers | 30 min bereiden en 8 u wachttijd | 24Kitchen, chef Andy McDonald Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Banaan-kokos-groene thee-ijs 400 ml kokosmelk 150 g rietsuiker 1 theezakje groene thee 3 bananen 1...
door webmaster | jun 16, 2019 | Desserts, Sausen
Coulis maken van fruit Voor het maken van een coulis kan je eigenlijk alle soorten fruit gebruiken. Het belangrijkste is dat je de verhouding bewaakt want deze is eigenlijk altijd hetzelfde. Een coulis is een heerlijke verfrissend sausje op bv ijs of een schaaltje...
door webmaster | apr 19, 2019 | Desserts
IJskrans met rode vruchten Omschrijving | Desserts/ 8 pers | 10 minuten | 2019.04.10 – Colruyt inspirartiefolder; Buiten gewoon Pasen vieren. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 bolletjes vanille-ijs 4 bolletjes chocoladeroomijs 100 g blauwe bessen 100 g frambozen 3...
door webmaster | nov 20, 2017 | Gebak, Bakkerij, Desserts
Clafoutis van blauwe druiven met vanille-ijs Omschrijving | Dessert/ gebak/ 4 pers | een klein uurtje | 2017.08.23 – Colruyt inspiratiefolder; Koken met 5 ingrediënten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 bollen vanille-ijs 500 g blauwe druiven (zonder pit) 2 dl melk...
door webmaster | jun 27, 2017 | Hartige taarten, Bakkerij, Desserts
Peren-gembercake met Citrus mascarpone Omschrijving | desserts 8 pers | 40 min bakken, voorbereiding ± 20 min | infokaartje Lidl, voorjaar 2017 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 pak mix voor fijne cake 200 g boter, op kamertemperatuur 4 eieren 50 ml melk 2...