Boterroom fondant

Boterroom fondant

Boterroom fondant Wordt met name veel gebruikt bij het garneren van slagroomtaarten, verjaardagstaarten... Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ room/ boterroom/ fondant | voorbereiding 15 min / klaar in 15 min | uit eigen ervaringen en creativiteit Uitgelichte afbeelding...
Banketbakkersroom

Banketbakkersroom

Klassieke banketbakkersroom Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ banketbakkersroom | ±  15 min | van thuis uit meegekregen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 250 ml  melk 1 vanillestokje 35 gr  suiker 25 gr bloem (± 1 el) 2  eidooiers Bereiding Klop in een kom de suiker,...
Belgisch koekebrood

Belgisch koekebrood

Belgische koekebrood Voor Nederlandse begrippen is dat meer een krentenbrood maar dan zonder rozijnen. Ook wel Briochebrood genoemd Omschrijving | bakkerij/ broden/ zoet luxe brood | 15 min kneden/ 40 + 20 min rijzen / 40 a 45 min bakken | van thuis uit meegekregen...
Kerst- / Paasbrood

Kerst- / Paasbrood

Kerst- Paasbrood In Nederland de klassiek stol, met amandelspijs. Omschrijving | Bakkerij/ broden/ luxe brood | afhankelijk van gebruik van oven of van broodbakmachine | gevonden in een tijdschrift (?) van 2009 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten hoeveelheden en...
Rolcake-biscuit jam

Rolcake-biscuit jam

Rolcake biscuit met confituur Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 10 stuks | 35 min | Colruyt inspiratiefolder, boni voor elk moment Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 3 eieren 75 gr zelfrijzende bloem 75 gr + 2 el suiker 1 sn. zout afwerking 150 gr amandelschilfers, 150...
Muffins mango…

Muffins mango…

Mango muffins met sinaasappelglazuur Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 16 muffins | ongeveer 1 uur | 2014.03.12 – Colruyt inspiratiefolder, boni voor elk moment Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 rijpe mango 1 sinaasappel 150 gr boter 3 eieren 150 gr zelfrijzende...