Citroen-kaastaart…

Citroen-kaastaart…

Vanille-Citroen-room-kaastaart met aardbeien Omschrijving | Bakkerij/  gebak/ 8 pers | 1½ a 2 uur. | Buitenleven magazine, juli-aug 2011 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 12 volkoren bescuitjes 50 gr boter 500 gr verse roomkaas 120 gr fijne kristalsuiker 1 el bloem...
Focaccia brood

Focaccia brood

Focaccia brood Omschrijving | bakkerij/ broden/ Italiaans brood | voorbereiding 10 min/ 1e rijzing 1 u/ 2e rijzing 20 a 30 min/ bakken 25 min | Buitenleven magazine, juli-aug 2011 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Deeg 450 gr bloem 1 tl zout 1 tl suiker 4 el...
Kersenpannenkoekjes

Kersenpannenkoekjes

Kersenpannenkoekjes Omschrijving  | bakkerij/ hartige taarten/ pannenkoeken/ 4 pers | ongeveer 30 min |Allerhande magazine, december 2012 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 flesje pannenkoekenmix naturel (100 g) 200 ml halfvolle melk ½ potje kersen zonder pit op...
Belgische rozijnenbrood…

Belgische rozijnenbrood…

Belgische Rozijnenbrood Rozijnen kunnen ook vervangen worden door chocoladeparels Omschrijving | Bakkerij/ broden/ 1 rozijnenbrood | deeg maken, paar min/ 1e rijzing 40 min/ 2e rijzing 45 min/ bakken 30 min | van thuis uit meegekregen Uitgelichte afbeelding...
Pizzarette’s

Pizzarette’s

Pizzarette om gezellig samen te tafelen en je eigen pizza samen te stellen Omschrijving | Hoofdgerechten/ pizza/ gezelligheid | ± 45 a 50 min | Ingesloten recept bij de pizzarette + verder eigen invulling. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Voor pizzadeeg  NB: voor...
Pizzadeeg / Pizzabodem

Pizzadeeg / Pizzabodem

Pizzadeeg/ Pizzabodem Zelf pizzadeeg maken die altijd lukt voor een perfecte pizzabodem. Omschrijving | bakkerij/ hartig gebak/ hoofdgerecht/ pizza’s / 8 a 10 pers | snel klaar, afhankelijk van het maken met de hand of met een broodbakmachine | onbekend,...