Biscuit slagroom …

Biscuit slagroom …

Biscuit met slagroom en vers fruit Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 8 a 10 porties | 10 min voorbereiding + 25 min bereiden + 35 min in de oven | 2014.10.22 – Colruyt inspiratiefolder. Ontspannen genieten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 eieren 1 klp. boter 200 g...
Cupcakes met frambozen

Cupcakes met frambozen

Cupcake met frambozen Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 12 stuks | 40 min | 2014.10.22 – Colruyt inspiratiefolder. Ontspannen genieten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 140 g frambozen (diepvries) 140 g boter (op kamertemperatuur) 2 eieren 4 el. melk 50 g gemalen...
Snel volkorenbrood

Snel volkorenbrood

Volkoren brood Dit brood hoeft slechts eenmaal te rijzen en u hoeft het niet te kneden – gemakkelijker kan toch niet? Het is gebaseerd op een recept uit de jaren veertig van Doris Grant, die een voedzaam brood wilde dat snel klaar was en dat iedereen kon maken. Het is...
Kleine volkorenbroodjes

Kleine volkorenbroodjes

Kleine volkoren broodjes Omschrijving | bakkerij/ broden/ 8 broodjes (bolletjes) | ongeveer 35 min | 24 Kitchen, Chef: Rudolph’s Bakery Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 450 g volkorenbloem 1 tl zout 2 tl bakpoeder 150 ml crème fraîche 150 ml lauwwarm water 1 ei...
Druiventaart …

Druiventaart …

Druiventaart met sinaasappelmarmelade Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ dessert/ 8 personen | minder dan 60 min | 2014.09.10 – Colruyt inspiratiefolder. Variatie voor elke dag Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 300 g witte druiven 100 g boter 3 eieren 1 rol bladerdeeg...
Citroenvlaai

Citroenvlaai

Citroenvlaai Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 8 pers | ongeveer 2 uur | 24Kitchen, Chef; Rudolph’s Bakery Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Vlaaideeg Citroenmarmelade Lemon curd 100 ml melk 2 el suiker 1 zakje gist 200 g bloem 30 g roomboter 1 eidooier  3 citroenen...

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten