door webmaster | nov 26, 2017 | Bakkerij, Broden
Zoete notenbroodjes Omschrijving | brood/ goed voor ongeveer 20 broodjes | ongeveer half uurtje | 2017.11.07 – Colruyt inspiratiefolder; voor de kleinsten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 onbehandelde sinaasappel (bio) 175 g boter (op kamertemperatuur) 1 dl melk...
door webmaster | nov 20, 2017 | Gebak, Bakkerij, Desserts
Clafoutis van blauwe druiven met vanille-ijs Omschrijving | Dessert/ gebak/ 4 pers | een klein uurtje | 2017.08.23 – Colruyt inspiratiefolder; Koken met 5 ingrediënten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 bollen vanille-ijs 500 g blauwe druiven (zonder pit) 2 dl melk...
door webmaster | aug 14, 2017 | Gebak, Bakkerij
Schwarzwälder kersentaart Een ware beleving, meer dan heerlijk, een echt feest Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 16 a 20 porties | Biscuit ± 1 uur waarvan 40 a 50 min bakken in de         ...
door webmaster | jun 27, 2017 | Hartige taarten, Bakkerij, Desserts
Peren-gembercake met Citrus mascarpone Omschrijving | desserts 8 pers | 40 min bakken, voorbereiding ± 20 min | infokaartje Lidl, voorjaar 2017 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 pak mix voor fijne cake 200 g boter, op kamertemperatuur 4 eieren 50 ml melk 2...
door webmaster | mei 2, 2017 | Bakkerij, Gebak
Rabarber-aardbeientaart Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ fruitig/ 6 pers | 1 a 2 uurtjes | gekregen van een collega, bron verder onbekend Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 75 gram boter 200 gram volkoren koekjes (verkruimeld) 50 gram ongezouten pistachenootjes...
door webmaster | mei 2, 2017 | Gebak, Bakkerij
Volkoren eierkoeken Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 4 a 6 stuks | 20 min | 2 varianten gevonden op internet, sites niet meer bekend Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Variatie 1: 4 eierkoeken Variatie 2: 6 eierkoeken 2 eieren 50 gr bloem 30 gr tarwezemelen 75 gr...