Basis Cupcakes

Basis Cupcakes

Basisrecept cupcakes Volgens meesterchef Rudolph van Veen via 24Kitchen. Ondertussen al aardig wat uitgeprobeerd maar dit basisrecept blijft het goed doen. Het gebruik van olie maakt de cupcake wat luchtiger dan de meer bekende botervariant. Toch liever een...
Wortelblondies

Wortelblondies

Wortelblondies Deze wortelblondies met roomkaas zijn een variatie/ kruising op de klassieke brownies en carrotcake. Zelf vond ik dit een heerlijkheid. Succes verzekerd dus. Aan u de keuze om dit ook uit te proberen Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ goed voor ± 9 a 12...
Ananas-wortel cake

Ananas-wortel cake

Ananas-wortel cake Omschrijving | bakkerij/ hartige cake/  ± 12 porties | 20 min voorbereiding/ 1 u bakken | facebook, tasty Uitgelichte afbeelding Ingrediënten olie, voor smeren 1 ½ kopjes volkoren meel(185 g) ⅓ beker biologische suiker (65 g) 1 ½ theelepel...
Appel-quinoa-koekenpan

Appel-quinoa-koekenpan

Appel-quinoa-koekenpan Kaneel Appel Quinoa Koekenpan gebak Omschrijving | bakkerij/ hartig gezond gebakje voor bij de koffie | 6 á 8 porties | 15 min voorbereiding, 1 uur bakken, 15 min rusten | facebook, goodfull  Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 thl kokosolie 2...
Vanille madeleines (1)

Vanille madeleines (1)

Vanille madeleines (1) een variatie op het eerder gepubliceert recept Omschrijving |Bakkerij/ gebak/ 12 stuks | 10 min voor het beslag, 20 min rusten, 10 min bakken (totaal 40 min) | 24Kithcen; chef: Rudolph’s Bakery Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 200 g boter...
Mini fruittaartjes

Mini fruittaartjes

Mini fruittaartjes Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 12 stuks | 40 min, 15 min oven & 1 uur wachten | via pinterest en wat aanpassingen van mijzelf Uitgelichte afbeelding Ingrediënten voor de taartbodems 180 gr koude boter 300 gr bloem 150 gr suiker 1 ei snufje zout...

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten