Red Velvet (1)

Red Velvet (1)

Red Velvet Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 8 a 10 pers | 15 min + 30 a 35 min in de oven afbakken | info-magazine  2016 van Versloot Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Beslag 120 gr boter, op kamertemperatuur + wat extra om in te vetten 300 gr kristalsuiker...
PopOvers

PopOvers

PopOvers, van Martha Stewart Ter informatie Een aantal afleveringen van Martha Bakes heb ik opgenomen en voor de recepten ben ik met pen en papier aan de slag gegaan tijdens de uitzendingen van 24Kitchen. Op die manier kwam ik aan de uitwerking van de recepten wat ik...
Rode bessencupcakes …

Rode bessencupcakes …

Rode bessen cupcakes met witte chocolade Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 12 stuks | ± 45 min | 24Kitchen, Chef: Rudolph van Veen, Rudolph’s bakery Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Basis cupcake beslag Topping met witte chocolade 200 g bloem 7 g bakpoeder 220 g...
Rabarbertaart (2)

Rabarbertaart (2)

Rabarbertaart (2) Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 8 a 10 pers | 25 min voorbereiding, 40 min bakken + 1 uur wachten | allerhande, nr en jaartelling niet meer bekend Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 eieren 150 g roomboter 350 g bloem 4 el witte basterdsuiker 500 g...
Briochebrood

Briochebrood

Briochebrood Omschrijving | bakkerij/ broden/ 1 brood voor ong 8 pers | ongeveer 4 uur | 24Kitchen, chef: Rudolph van Veen,  Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Briochebrood 235 g roomboter 335 g bloem 1 mespuntje zout 50 ml melk 7 gr gist 20 g suiker 4 eieren  Extra...
Flantaart

Flantaart

Flantaart Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 8 a 10 porties | ruim een uur tot anderhalf uur | enerzijds van thuis uit meegekregen, anderzijds een recept van Jeroen Meus via één.be Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Gistdeeg Pudding voor het beslag Flanbeslag 840 gr...