Ovenverse kruidenbroodjes

Ovenverse kruidenbroodjes

Omschrijving

| bakkerij/ broden/ 8 kleine broodjes

| 30 min

| 2014.07.02 – Colruyt inspiratiefolder; Op z’n zuiders

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 1 zakje pizzadeeg ‘klaar in 1 min’
  • 1 takje verse tijm
  • 1 takje rozemarijn (vers)
  • 1 takje salie (vers)
  • 2 el. olijfolie
  • 1 klp. zeezout (molen)

Bereiding

  1. Meng de bloem met water (gebruiksaanwijzing: zie verpakking) en kneed tot een homogene deegbal.
  2. Verdeel het deeg in 8 bolletjes.
  3. Verwarm de oven voor op 190 °C.
  4. Maak van elk deegbolletje een plat broodje (Ø 10 cm) en leg ze op een bakplaat met bakpapier.
  5. Besprenkel de broodjes met de olijfolie en bestrooi met de kruiden en het zeezout.
  6. Bak 15 min. in de voorverwarmde oven.
  7. Afwerking: Laat de broodjes lichtjes afkoelen en serveer met een dipsausje (bv. auberginekaviaar).
Voedingswaarde
Energie: 130 Kcal Eiwitten: 3 gr Vetten: 4,3gr Koolhydraten: 19,2 gr

Categorieën

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten