Vruchtencake

Vruchtencake

Bosvruchtencake met frambozen en blauwe bessen Afgeleid van de glutenvrije bosvruchtencake van R. van Veen op 24Kitchen Omschrijving | fris, fruitige cake/ ong 10 a 12 plakken | 1 uur en 40 min | Gezien op 24Kitchen (R. van Veen, en een beetje van mijzelf) Uitgelichte...
Gezond kerstbrood

Gezond kerstbrood

Makkelijk en gezond Kerstbrood Omschrijving | Feestelijk brood/ 8 a 10 pers | 1 uur en 20 min | 2020.12 – Feestelijke recepten 24Kitchen (R. van Veen) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Amandelspijs 150 gr amandelen 40 gr palmsuiker 1 limoen 1 ei Brood...
Red-Velvet-Cupcakes

Red-Velvet-Cupcakes

Red Velvet Cupcakes een mooie verwennerij voor bv Valentijn Omschrijving | klein gebak/ 12 stuks | ± 120 min en 25 min bakken | uit eigen keuken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten voor de cupcakes 150 ml karnemelk 1 el rode kleurstof (mag ook iets minder) 60 ml...
Madeleines (2)

Madeleines (2)

Madeleines Omschrijving | voor ong 24 koekjes | ongeveer 20 min | FoodKerstSpecial magazine 2020 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 150 gr Boter, plus wat extra om in te vetten 1 citroen 1 vanillestokje 150 gr patentbloem, plus wat extra om te bestuiven 2 eieren 100...
Moskovisch beslag

Moskovisch beslag

Slagroomtaart/ Moskovisch beslag/ biscuitdeeg Omschrijving  | slagroomtaart/ 8 a 10 pers | ongeveer 1 uur | familierecept  Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Bakblik van 24 cm Ø OF: per ei OF: omrekenen bakvorm 6 eieren 175 gr witte basterdsuiker 1 z. vanillesuiker...
Speculaas Pietjes

Speculaas Pietjes

Speculaasfiguren, sint, piet, molentjes... Omschrijving  | voor deze verhouding maak je 12 pietjes | deeg 10 min, rusten minimaal 1 u in de koelkast, liefst een nacht, bakken 16 min | veel gevonden en uiteindelijk mijn eigen samenstelling gemaakt (met succes)...

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten