Roggebrood (broodbuik)

Roggebrood (broodbuik)

Roggebrood (broodbuik) Gezond aan tafel, gezond ontbijt Omschrijving | brood/ gezond/ glutenvrij/ koolhydraat arm/ tarwevrij | voorbereiding 15 min/ totaal 1:15u | gevonden op internet ‘gezondaantafel’. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 300 g...
Stoombootslofjes

Stoombootslofjes

Stoombootslofjes een heerlijke variaties op de fruitslofjes Omschrijving | gebak/ goed voor ± 8 a 10 slofjes | ± 10 min voor het deeg/ ± 1 u koelen/ 20 min bakken | inspiratie gezien op fb, hier mijn draai aan gegeven Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Sloffendeeg...
Meringue’s

Meringue’s

De verschillende soorten meringue's De soorten meringue verschillen in zowel ingrediënten als bereiding en zijn afkomstig uit verschillende landen. Behoud voor een goed resultaat altijd de verhoudingen. Eén deel eiwit en twee delen suiker. Omschrijving | bakkerij/...
Unicorntaart

Unicorntaart

Unicorntaart Voor je kleindochter haal je toch alles uit de kast... Heerlijk om deze prachtige taart te maken. Hier is gekozen voor 4 lagen cake (dus 4 kleuren). Het recept is voor 6 cakelagen met 6 kleuren. Omschrijving | bakkerij/ gebak/ ± 8 pers | afhankelijk van...
Hartig breekbrood

Hartig breekbrood

Hartig breekbrood heerlijk bij een kom verse tomatensoep Omschrijving | Bakker/ brood/ 1 groot brood/ ± 8 pers | deeg ± 15 min/ rijzen 2x 45 a 60 min/ bakken 35 min | Levine van Doorne (https://uitdekeukenvanarden.blogspot.com/2009/10/hartig-afbreekbrood.html ) met...
Frambozencrème

Frambozencrème

Frambozencrème Eén van de variaties op de botercrème met banketbakkersroom Omschrijving | gebak, creme’s/ topping’s | ongeveer 10 a 15 min | 24Kitchen, chef: Rudolph van Veen (Flamingocupcakes) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Banketbakkersroom, met...