door webmaster | feb 11, 2023 | Gebak, Bakkerij
Bienestiche Een klassiek Duits gebak, variatie van de Nederlandse boterkoek Omschrijving | gebak/ 12 pers | ± 30 min voorbereiding/ 120 a 150 min 1e rijzing/ 30 min 2e rijzing/ 25 a 30 min bakken | voorjaar 2023, 24Kitchen, EHBBO, Rudolph van Veen Uitgelichte...
door webmaster | feb 10, 2023 | Broden, Bakkerij
Zachte zoete broodjes Een soort van luxe brioche broodjes. Op internet zijn veel recepten te vinden, deze heb ik overwegend van thuis meegekregen. De ingrediënten zijn bijna overal hetzelfde. De verwerking, vlechten enz... is eigen creatie Omschrijving | bakkerij/...
door webmaster | nov 12, 2022 | Gebak, Bakkerij
Havermout bosbessen cake Omschrijving | gebak/ 12 pers | ± 1:30 u | 2016.01 – Landleven Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 150 g bosbessen of blauwe bessen (uit de vriezer is prima) 275 g bloem 220 g suiker 2 tl bakpoeder snuf zout 200 ml volle yoghurt 2 eieren...
door webmaster | okt 16, 2022 | Bakkerij, Gebak
De Echte Luikse Suikerwafels Omschrijving | Suikerwafels/ 22 stuks | ± 1 uur | Via facebook en internet, Piet Huysentruyt Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 150 ml water 45 gr verse gist → in Nederland kan je dat bij een bakker kopen → in België zijn er in sommige...
door webmaster | sep 24, 2022 | Broden, Bakkerij
Het Lekkerste volkoren meergranenbrood wel iets zwaarder, compacter maar wel heel gezond en lekker Omschrijving | bakkerij/ broden/ 1 brood van ong 1070 gr deeg) | in totaal ong 3:30 u inclusief het rusten en rijzen | gevonden via facebook, volkoren-meergranenbrood...
door webmaster | sep 17, 2022 | Bakkerij, Vullingen & Toppings
Ganache maken van Pure, melk of witte chocolade Omschrijving | topping/ per portie | ± 10 a 15 min | op diverse internet pagina’s gevonden Uitgelichte afbeelding foto heb ik gevonden bij Rutger bakt Ingrediënten puur: 100 ml slagroom en 100 gram pure chocolade...