Eclairs/ soezen (2)

Eclairs/ soezen (2)

Eclairs/ soezen (2) Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 10 a 12 stuks | 10 min voor het beslag en ± 30 min voor het afbakken | van thuis uit meegekregen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Soezenbeslag 100 ml water 40 g boter 70 g bloem 2 medium eieren Banketbakkersroom...
Eclairs/ soezen (3)

Eclairs/ soezen (3)

Eclairs, soezen : Pàte a Choux Martha Steward geeft haar recepten niet vrij op de site van 24Kitchen. De uitzending heb ik opgenomen en stap voor stap zelf uitgewerkt. Hoop dat het voor de liefhebbers duidelijk werd weergegeven. Deze zijn gevuld met banketbakkersroom,...
Eclairs/ soezen (4)

Eclairs/ soezen (4)

Tarte Maison (feestelijke soezen) Gezien op 24Kitchen, chef Wim Balieu. Zijn recepten zijn niet terug te vinden. Deze aflevering opgenomen en zelf uitgewerkt tot dit recept. Zelf gemaakt met goed succes Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ goed voor 6 gebakjses | Tijd: ± 1...
Witte Chocolade-Munt… -5

Witte Chocolade-Munt… -5

Witte Chocolade-Munt-Cheesecake (5) Omschrijving | Dessert/6 pers  | ongeveer 35 min | Philadelphiafoldertje, data onbekend Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Bodem 60 g koekjes naar eigen keuze, bijvoorbeeld petit beurre 25 g geroosterde amandelen 25 g gesmolten...
Frambozen-cheesecake

Frambozen-cheesecake

Japanse Cheesecake met een krokante bodem en frambozentopping Omschrijving | bakkerij/ gebak/ 8 a 12 porties | voorbereiding ± 10 min / bakken; 1:15u / 30 min laten rusten in de oven en 30 min afkoelen in de koelkast | gezien op faceboek & aanvulling van mijzelf....
Italiaans breekbrood (2)

Italiaans breekbrood (2)

Italiaans breekbrood, een andere versie, maar wel zo lekker... Omschrijving | bakkerij/ broden/ goed voor ruim 8 a 10 pers | deeg 20 min/ 2 x 40 a 45 min rijzen/ bakken 15 min | gevonden op internet en een beetje van mijzelf Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 400...

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten