Witte chocoladetaartjes…

Witte chocoladetaartjes…

Witte chocoladetaartjes met frambozen Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 5 stuks | 20 min + 25 min in de oven + afkoelen | Libelle, jaargang en nr ? Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Boter 1 rol kruimeldeeg (kant en klaar) 100 ml room 100 gr witte chocolade 1 eidooier...
Bananentaart

Bananentaart

Bananentaart Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 6 a 8 pers | 50 min + 1.35 uur in de koelkast | Libelle, jaargang en nr ? Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 250 gr droge koekjes (type Digestieve) 200 gr boter 100 gr suiker 400 gr gecondenseerde melk, blik 3 bananen 200...
Abrikozentaart

Abrikozentaart

Abrikozentaart Omschrijving | Bakkerij/ gebak/  6 a 8 pers | 15 min + 20 min oven | Libelle, jaargang en nr ? Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 rollen bladerdeeg (kant en kaar) Boter 4 el abrikozenconfituur 4 el  amandelpoeder 400 gr abrikozen (blik) 1 eidooier...
Gemengde fruittaart …

Gemengde fruittaart …

Gemengde fruittaart met banketbakkersroom Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 6 a 8 pers | 45 min + 30 min oven | Libelle, jaargang en nr ? Uitgelichte afbeelding Ingrediënten De taart boter rol kruimeldeeg, kant en klaar 100 gr witte chocolade 500 gr vers fruit (kiwi,...
Brownie’s…

Brownie’s…

Brownie's op een bedje van crème Anglaise Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 8 pers | 40 min | 2014.11.05 – Okay folder Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Brownie 1 el + 275 gr boter (op kamertemperatuur) 400 gr Côte d’Or Carré hazelnoten 300 gr suiker 100 gr...
Frangipane …

Frangipane …

Frangipanne met rood fruit Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 5 stuks | meer dan 60 min | 2014.04.09 – Colruyt inspiratiefolder, Heerlijke menu’s voor Pasen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 100 g rood fruit 1 onbehandelde citroen 200 g boter (op kamertemperatuur) 3...

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten