Russische oliebollen

Omschrijving:

Bakkerij | zoet-hartig | 
Bereidingstijd: ongeveer 1 uur
Bron: gekregen uit de vriendenkring 

Ingrediënten:

  • 500 (250) gr kwark (platte kaas)
  • 2 (1) eieren
  • 1 (½) klp bicarbonaat
  • 125 (80) gr suiker
  • 300 (150) gr gewone bloem

Bereiding:

  1. Doe de eieren in een kom + snufje zout en klop los
  2. Los de bicarbonaat op met en geutje azijn
  3. Voeg dan de kaas toe
  4. Meng de suiker er onder
  5. Voeg de bloem bij tot een dikke massa zoals voor ander oliebollen
  6. Afbakken in frituurolie, eet smakelijk.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten