Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wp-pagenavi domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/1084911002/mijnreceptenbundel.nl/wp-includes/functions.php on line 6114
Bakkerij | mijn receptenbundel
Worteltaart …

Worteltaart …

Worteltaart uit eigen keuken Op internet zijn vele recepten te vinden. Uiteindelijk heb ik zelf een samenstelling gemaakt en (al zeg ik het zelf) het resultaat was het meer dan waard. Heerlijk, Goddelijk... Onderaan zie je 2 variaties Omschrijving | Bakkerij/ gebak/...
Raw Carrot Cake

Raw Carrot Cake

Raw Carrot Cake Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 4 pers | 40 min | 2014.07.05 – Veronica Magazine, Lifestyle, Food&Fun Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Voor de roomkaas 300 gr rauwe cashewnoten (min 4 uur in water geweekt) 16 geweekte dadels ¼  el...
Kersenvlaai

Kersenvlaai

Kersenvlaai Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 8 a 10 pers | 45 min | 24Kitchen; Chef: Rudolph van Veen – en een beetje van mijzelf Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Vlaaideeg Banketbakkersroom 200 g bloem 30 g boter 1 zakje gedroogde gist 100 ml melk 2 el suiker...
Klassieke appeltaart

Klassieke appeltaart

Klassieke appeltaart Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 10 – 12 stuks | 1,5 uur | Eigen recept Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Deeg 300 g bloem 100 g suiker 0.5 tl zout 200 g koude boter ei el ijskoud water  Vulling 60 g paneermeel 1,2 kg appels (cox of...
Pizzadeeg maken

Pizzadeeg maken

“Authentiek Italiaanse pizzabodems maken van echt Italiaans pizzadeeg” Omschrijving | hoofdgerechten/ pizza/ voor 15  pizzarette bodems (= kleine bodems) | ongeveer een uurtje | beschrijving van de pizzarette Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 250 gram bloem ½ thl....
Suikertaart & appeltjes

Suikertaart & appeltjes

Suikertaart met appeltjes Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 8 punten | 10 min voorbereiding en 35 á 40 min in de oven | 2013.11.20 – Colruyt inspiratiefolder, het beste van ons  Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 grote jonagold appelen 2 eieren + 1 dooier ½ dl room...