door webmaster | aug 24, 2014 | Gebak, Bakkerij
Worteltaart uit eigen keuken Op internet zijn vele recepten te vinden. Uiteindelijk heb ik zelf een samenstelling gemaakt en (al zeg ik het zelf) het resultaat was het meer dan waard. Heerlijk, Goddelijk... Onderaan zie je 2 variaties Omschrijving | Bakkerij/ gebak/...
door webmaster | aug 24, 2014 | Gebak, Bakkerij
Raw Carrot Cake Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 4 pers | 40 min | 2014.07.05 – Veronica Magazine, Lifestyle, Food&Fun Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Voor de roomkaas 300 gr rauwe cashewnoten (min 4 uur in water geweekt) 16 geweekte dadels ¼ el...
door webmaster | aug 21, 2014 | Bakkerij, Gebak
Kersenvlaai Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 8 a 10 pers | 45 min | 24Kitchen; Chef: Rudolph van Veen – en een beetje van mijzelf Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Vlaaideeg Banketbakkersroom 200 g bloem 30 g boter 1 zakje gedroogde gist 100 ml melk 2 el suiker...
door webmaster | aug 21, 2014 | Gebak, Bakkerij
Klassieke appeltaart Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 10 – 12 stuks | 1,5 uur | Eigen recept Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Deeg 300 g bloem 100 g suiker 0.5 tl zout 200 g koude boter ei el ijskoud water Vulling 60 g paneermeel 1,2 kg appels (cox of...
door webmaster | jun 15, 2014 | Hartige taarten, Hoofdgerechten, Pizza's
“Authentiek Italiaanse pizzabodems maken van echt Italiaans pizzadeeg” Omschrijving | hoofdgerechten/ pizza/ voor 15 pizzarette bodems (= kleine bodems) | ongeveer een uurtje | beschrijving van de pizzarette Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 250 gram bloem ½ thl....
door webmaster | mei 11, 2014 | Gebak
Suikertaart met appeltjes Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 8 punten | 10 min voorbereiding en 35 á 40 min in de oven | 2013.11.20 – Colruyt inspiratiefolder, het beste van ons Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 grote jonagold appelen 2 eieren + 1 dooier ½ dl room...