Carpaccio foie gras & mango

Carpaccio foie gras & mango

Carpaccio met foie gras en mango Omschrijving / | Voorgerecht, koud | ong 12 hapjes | ongeveer 25 min | 2018.12.19 – Colruyt inspirartiefolder; Pak uit met de feesten. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 sneetjes rundercarpaccio 80 g eendenlever 10 g luzernescheuten...
Groente loempia’s in …

Groente loempia’s in …

Groente loempia's in noedelsoep met oesterzwammen Omschrijving  | hoofdgerecht | 4 pers  | 25 min  | 2017.09.06 – Colruyt inspiratiefolder; Gevarieerd en snel klaar  Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 12 miniloempia’s met groenten (diepvries) 250 g oesterzwammen 1...
Schelvis peterseliepesto …

Schelvis peterseliepesto …

Schelvis met peterseliepesto en ham Omschrijving | Voorgerecht, warm | 4 pers   | 35 min | 2016.12.14 – Colruyt inspiratiefolder, Smaakvolle en verfijnde eindejaarsfeesten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 schelvishaasjes 4 sneetjes Ganda-ham 450 g tapastomaten 4...
Scampi’s in pestosaus …

Scampi’s in pestosaus …

Scampi's in pestosaus met tomaten-bulgur Omschrijving | Voorgerecht, warm | 4 pers  | 2 x 10 min | 2016.12.14 – Colruyt inspiratiefolder, Smaakvolle en verfijnde eindejaarsfeesten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 12 grote, ongepelde rauwe scampi’s (diepvries) 1...
Foie gras met speculaas en peer

Foie gras met speculaas en peer

Foie gras met speculaas en peer Omschrijving | Voorgerecht, koud | 4 pers   | 2 tot 10  min | 2016.12.14 – Colruyt inspiratiefolder, Smaakvolle en verfijnde eindejaarsfeesten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 sneetjes ganzenlever 2 verse vijgen 1 peer (groot) 10 g...