Minicroques peperkoektoast …

Minicroques peperkoektoast …

Minicroques met coppa en peperkoektoast met eendenlever Omschrijving | Voorgerecht, koud | 4 pers   | 20 min | 2015.12.16 – Okay folder; Smakelijke feestideeën Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 sneetjes coppa 2 medaillons eendenlever 50 g duo veldsla en rucola...
Crème van pompoen …

Crème van pompoen …

Crème van pompoen en appel met krokante cervelaat Omschrijving | Voorgerecht, warm | 4 pers   | ± 50 min | 2015.10 – Dirk, magazine Uitgelichte afbeelding Ingrediënten zout  verse kervel  3 el boter  400 cc appelsap 200 g cervelaatworst  800 g...
Gevulde artisjokharten met zalm

Gevulde artisjokharten met zalm

Gevulde artisjokharten met zalm Omschrijving | Voorgerecht, koud | 4 pers   | minder dan 60 min | 2015.07.15 – Colruyt inspiratiefolder. Lekker Zuiders Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 150 g gerookte zalmsnippers 4 artisjokken 1 bakje tuinkers 1 citroen (enkel het...
Scampi’s met botersaus …

Scampi’s met botersaus …

Scampi’s met botersaus en couscous met peterseliewortel Omschrijving | Voorgerecht, warm | 4 pers  | 30 min en 3 u marineren | 2014.12.17 – Colruyt inspiratiefolder. Geslaagde feesten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 20 rauwe, gepelde zeewatergarnalen ‘scampi’...
Staartvis met …

Staartvis met …

Staartvis met forelmousse en erwtenpuree met salie Omschrijving | Voorgerecht, warm | 4 pers    | 35 min | 2014.12.17  Colruyt inspiratiefolder. Geslaagde feesten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 125 gerookte forelfilets 2 staartvisfilets (diepvries) 400 g erwten...

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten