Italiaanse Bruschetta’s

Italiaanse Bruschetta's

Omschrijving

| voorgerecht/ stokbrood met tappas…

| paar min, klaar in een handomdraai

| 2015.07.15 – Colruyt inspiratiefolder. Lekker Zuiders

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • stokbrood (bruin of wit naar keuze)
  • pesto (groen of rood)
  • verse tomaat
  • mini mozzarella
  • basilicum

Bereiding

  1. stokbrood en brede plakken schuin snijden en even roosteren onder de gril
  2. besmeer de geroosterde stukjes stokbrood met pesto
  3. leg hier bovenop stukjes verse tomaat, plakjes mozzarella
  4. versier met blaadje basilicum

Categorieën

Bezoekers

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten