Lamsragoût

Lamsragoût

Pastijtjes met Lamsragoût Omschrijving | Voorgerecht, warm | 6 pers   | ongeveer 15 a 20  min | Uit eigen keuken Uitgelichte afbeelding Met kerst had ik lamsschenkel gemaakt. Hiervan had ik nog ruim vlees over. Dat heb ik verwerkt in een heerlijke ragoût. Het vlees...
Mini geitenkaasquiches …

Mini geitenkaasquiches …

Mini quiches met geitenkaas en rode ui Omschrijving | miniquiches/ ± 12 stuks | 10 min + 20 min in de oven | 2020.04 – Boodschappen, Plus magazine Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 3 plakjes hartige taartdeeg 3 el bloem 3 eieren 150 ml slagroom 75 gr...
Kreeft met preicoulis

Kreeft met preicoulis

Kreeft met preicoulis Omschrijving | Voorgerecht, warm | 4 pers   | minder dan 30 min | 2018.12.19 – Colruyt inspirartiefolder; Pak uit met de feesten. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 kreeften 4 sneetjes pancetta 1 prei 4 lente-uitjes 1 takje verse tijm 1...
Groente loempia’s in …

Groente loempia’s in …

Groente loempia's in noedelsoep met oesterzwammen Omschrijving  | hoofdgerecht | 4 pers  | 25 min  | 2017.09.06 – Colruyt inspiratiefolder; Gevarieerd en snel klaar  Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 12 miniloempia’s met groenten (diepvries) 250 g oesterzwammen 1...
Schelvis peterseliepesto …

Schelvis peterseliepesto …

Schelvis met peterseliepesto en ham Omschrijving | Voorgerecht, warm | 4 pers   | 35 min | 2016.12.14 – Colruyt inspiratiefolder, Smaakvolle en verfijnde eindejaarsfeesten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 schelvishaasjes 4 sneetjes Ganda-ham 450 g tapastomaten 4...