Omschrijving

| mini quiches, ong 12 stuks

| 10 min + 20 min oven

| Boodschappen magazine Plus, april 2020

Ingrediënten

  • 3 plakjes hartige taartdeeg
  • 3 el bloem
  • 3 eieren
  • 150 ml slagroom
  • 75 gr geitenkaas, verkruimeld
  • 2 rode uien, gesnipperd
  • 2 takjes tijm, gerist
  • muffinvorm met 12 holtes, ingevet

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C
  2. Rol de plakjes deeg uit op een met bloem bestoven werkblad tot ze ongeveer 2 keer zo groot zijn
  3. Snijd de plakjes in vieren en druk ze voorzichtig in de holtes van de muffinvorm.
  4. Klop de eieren glad met de slagroom en breng op smaak met zout en peper
  5. Voeg de geitenkaas, ui en tijm toe en roer door.
  6. Schenk de muffinvormpjes voor ⅔ vol met het eimengsel en bak in de oven in 20-25 min gaar en goudbruin

Voedingswaarde

Energie: 120 Kcal Vetten: 8 gr
waarvan verz. vetzuren: 4 gr
Koolhydraten: 7 gr
Eiwitten: 4 gr Vezels: 1 gr natrium: 0,3 mg

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten