Mini geitenkaasquiches …

Mini quiches met geitenkaas en rode ui

Omschrijving

| miniquiches/ ± 12 stuks

| 10 min + 20 min in de oven

| 2020.04 – Boodschappen, Plus magazine

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 3 plakjes hartige taartdeeg
  • 3 el bloem
  • 3 eieren
  • 150 ml slagroom
  • 75 gr geitenkaas, verkruimeld
  • 2 rode uien, gesnipperd
  • 2 takjes tijm, gerist
  • muffinvorm met 12 holtes, ingevet

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C
  2. Rol de plakjes deeg uit op een met bloem bestoven werkblad tot ze ongeveer 2 keer zo groot zijn
  3. Snijd de plakjes in vieren en druk ze voorzichtig in de holtes van de muffinvorm.
  4. Klop de eieren glad met de slagroom en breng op smaak met zout en peper
  5. Voeg de geitenkaas, ui en tijm toe en roer door.
  6. Schenk de muffinvormpjes voor ⅔ vol met het eimengsel en bak in de oven in 20-25 min gaar en goudbruin
Voedingswaarde
Energie: 120 Kcal Vetten: 8 gr
waarvan verz. vetzuren: 4 gr

Koolhydraten: 7 gr

Eiwitten: 4 gr Vezels: 1 gr Natrium: 0,3 mg

 

Categorieën

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten