Kreeft met preicoulis

Kreeft met preicoulis

| Voorgerecht, warm | 4 pers | minder dan 30 min | 2018.12.19 – Colruyt inspirartiefolder; Pak uit met de feesten. 2 kreeften 4 sneetjes pancetta 1 prei 4 lente-uitjes 1 takje verse tijm 1 aardappel 1 ui 1 teentje knoflook 20 g grana padano (blok) 4 dl gevogeltefond...
Carpaccio van eend

Carpaccio van eend

| Voorgerecht, koud | 4 pers | ongeveer 10 a 15 min | 2018.12.19 – Colruyt inspirartiefolder; Pak uit met de feesten. 160 g gerookte eendenborstfilet 80 g slamix Trio (rucola, veldsla, rode biet) 40 g pecorino (blok) 2 el. pijnboompitten 4 el. balsamicocrème 2 el....
Carpaccio foie gras & mango

Carpaccio foie gras & mango

Carpaccio met foie gras en mango Omschrijving | | Voorgerecht | ong 12 hapjes | ong 25 min | 2018.12.19 – Colruyt inspirartiefolder; Pak uit met de feesten. Ingrediënten 4 sneetjes rundercarpaccio 80 g eendenlever 10 g luzernescheuten 0.3 mango 4 sneetjes toastbrood...

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten