Lamsragoût

Lamsragoût

Pastijtjes met Lamsragoût Omschrijving | Voorgerecht, warm | 6 pers   | ongeveer 15 a 20  min | Uit eigen keuken Uitgelichte afbeelding Met kerst had ik lamsschenkel gemaakt. Hiervan had ik nog ruim vlees over. Dat heb ik verwerkt in een heerlijke ragoût. Het vlees...
Mini geitenkaasquiches …

Mini geitenkaasquiches …

Mini quiches met geitenkaas en rode ui Omschrijving | miniquiches/ ± 12 stuks | 10 min + 20 min in de oven | 2020.04 – Boodschappen, Plus magazine Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 3 plakjes hartige taartdeeg 3 el bloem 3 eieren 150 ml slagroom 75 gr...
Kreeft met preicoulis

Kreeft met preicoulis

Kreeft met preicoulis Omschrijving | Voorgerecht, warm | 4 pers   | minder dan 30 min | 2018.12.19 – Colruyt inspirartiefolder; Pak uit met de feesten. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 kreeften 4 sneetjes pancetta 1 prei 4 lente-uitjes 1 takje verse tijm 1...
Carpaccio van eend

Carpaccio van eend

Carpacio van eend Omschrijving | Voorgerecht, koud | 4 pers  | ongeveer 10 a 15 min | 2018.12.19 – Colruyt inspirartiefolder; Pak uit met de feesten. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 160 g gerookte eendenborstfilet 80 g slamix Trio (rucola, veldsla, rode biet) 40 g...
Carpaccio foie gras & mango

Carpaccio foie gras & mango

Carpaccio met foie gras en mango Omschrijving / | Voorgerecht, koud | ong 12 hapjes | ongeveer 25 min | 2018.12.19 – Colruyt inspirartiefolder; Pak uit met de feesten. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 sneetjes rundercarpaccio 80 g eendenlever 10 g luzernescheuten...

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten