Krokante sint-jacobsnoten

Krokante sint-jacobsnoten

Krokante sint-jacobsnoten met quinoa en frisgroene coulis Omschrijving | Voorgerecht, warm | 4 pers   | voorbereiden/ontdooien: 25 min – afkoelen en bereiden zelf 10 min | 2016.11.30 – Colruyt inspiratiefolder. Schitteren aan de feesttafel  Uitgelichte...
Kreeft met appelgarnituur

Kreeft met appelgarnituur

Kreeft met appelgarnituur Omschrijving | Voorgerecht, koud | 4 pers  | 2 a 15 min | 2016.11.30 – Colruyt inspiratiefolder. Schitteren aan de feesttafel Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 gekookte kreeften (diepvries) (450 g/stuk) 3 appelen (red love) 20 g...
Gevulde witlofblaadjes

Gevulde witlofblaadjes

Gevulde witlofblaadjes Omschrijving | Voorgerecht, koud | 4 pers   | ruim 25 min | 2016.11.30 – Colruyt inspiratiefolder, Schitteren aan de feesttafel Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 stronken witloof 2 lente-uitjes 3 takjes oregano (vers) 1 takje verse tijm 8...
Everzwijn vleesbrood

Everzwijn vleesbrood

Everzwijn vleesbrood Omschrijving | Voorgerecht, koud | 4 pers   | 20 min | 2016.11.30 – Colruyt inspiratiefolder, Schitteren aan de feesttafel Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 8 sneetjes everzwijnenvleesbrood 100 g jonge slascheuten 20 g gemengde scheuten 2 verse...
Kipragout

Kipragout

Kipragôut Omschrijving | Voorgerecht, warm | 4 pers  | 30 min | info kaartjes huishoudbeurs 2016 (en een beetje uit eigen keuken) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 80 gr boter 60 gr bloem 5 dl groenten- (of kippen)bouillon 1 dl room 300 gr kipblokjes 250 gr...
Trio toastjes met zwarte pens

Trio toastjes met zwarte pens

Trio toastjes met zwarte pens Omschrijving | Voorgerecht, koud | 4 pers   | ongeveer 120 min | 2015.12.16 – Okay folder; Smakelijke feestideeën Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 zwarte pensen met appel en calvados 40 g eendenlever 1 grannysmith-appel preikiemen 1...

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten