Carpaccio van eend

Carpaccio van eend

| Voorgerecht, koud | 4 pers | ongeveer 10 a 15 min | 2018.12.19 – Colruyt inspirartiefolder; Pak uit met de feesten. 160 g gerookte eendenborstfilet 80 g slamix Trio (rucola, veldsla, rode biet) 40 g pecorino (blok) 2 el. pijnboompitten 4 el. balsamicocrème 2 el....
Carpaccio foie gras & mango

Carpaccio foie gras & mango

Carpaccio met foie gras en mango Omschrijving | | Voorgerecht | ong 12 hapjes | ong 25 min | 2018.12.19 – Colruyt inspirartiefolder; Pak uit met de feesten. Ingrediënten 4 sneetjes rundercarpaccio 80 g eendenlever 10 g luzernescheuten 0.3 mango 4 sneetjes toastbrood...
Garnalencocktail met grapefruit

Garnalencocktail met grapefruit

Omschrijving  | voorgerecht | vis |4 pers  | 20 min  | Plus magazine Boodschappen, nr 12 – december 2016 Ingrediënten 1 rode grapefruit of 2 mandarijnen 100 milliliter slagroom 100 milliliter mayonaise 2 eetlepels tomatenketchup evt. 2 eetlepels whisky of evt. 2...
Kreeft met appelgarnituur

Kreeft met appelgarnituur

Omschrijving  | voorgerecht | koud | 4 pers  | 2 x 15 min  | 2016.11.30 – Colruyt inspiratiefolder. Schitteren aan de feesttafel Ingrediënten 2 gekookte kreeften (diepvries) (450 g/stuk) 3 appelen (red love) 20 g preischeuten 10 g kervel (vers) 2 takjes...
Gevulde witlofblaadjes

Gevulde witlofblaadjes

Gevulde witloofblaadjes met tomatenhummus en krokante wraps Omschrijving  | voorgerecht | koud | 4 pers  | ruim 25 min  | 2016.11.30 – Colruyt inspiratiefolder, Schitteren aan de feesttafel Ingrediënten 2 stronken witloof 2 lente-uitjes 3 takjes oregano (vers) 1...

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten