Carpaccio met foie gras en mango

Omschrijving

/ | Voorgerecht, koud | ong 12 hapjes

| ongeveer 25 min

| 2018.12.19 – Colruyt inspirartiefolder; Pak uit met de feesten.

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 4 sneetjes rundercarpaccio
  • 80 g eendenlever
  • 10 g luzernescheuten
  • 0.3 mango
  • 4 sneetjes toastbrood
  • peper en zout

Bereiding

  1. Snij met een dunschiller brede lange repen van de mango en besprenkel met de olie uit de verpakking van de carpaccio.
  2. Snij de korsten van het toastbrood en rol met een deegrol uit ter grootte van de sneetjes carpaccio.
  3. Snij de eendenlevers in 12 gelijke staafjes.
  4. Kruid elk sneetje carpaccio met peper en zout.
  5. Schik er telkens 1 sneetje toastbrood op en beleg met reepjes mango.
  6. Schik er telkens 3 staafjes eendenlever op (leg ze op een rijtje).
  7. Rol de sneetjes carpaccio goed op en snij in 3 gelijke stukken (zorg ervoor dat u tussen de staafjes eendenlever snijdt).
  8. Leg de rolletjes op een bordje en werk af met wat luzernescheuten.

Categorieën