Carpaccio-tomaat-garnaal…

Carpaccio-tomaat-garnaal…

Carpaccio van tomaat met garnaal-avocadosalsa Omschrijving | Voorgerecht, koud | 4 pers   | minder dan  30 min | 2014.07.30 – Colruyt inspiratiefolder. Zomers Lunchen, fris, licht en lekker Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 tomaten (uit volle grond) 1 avocado 50...
Vispannetje (1)

Vispannetje (1)

Vispannetje met asperges en pancetta crumble Omschrijving | Voorgerecht, warm | 4 pers   | minder dan 60 min | 2014.04.23 – Colruyt inspiratiefolder; een geslaagd feest Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 400 g koolvishaasje (diepvries) 500 g witte asperges 1 el....
Vispannetje (2)

Vispannetje (2)

Vispannetje van Piet Omschrijving | Voorgerecht, warm | 4 pers  | ongeveer 20 a 25 min | VTM koken, recept van Piet Huysentruyt  Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 3 eigelen 1 dl room 150 gr champignon 150 gr zeevruchten 150 gr garnalen gemalen kaas witte wijn...
St. Jakobsnoten …

St. Jakobsnoten …

St. Jakobsnoten met verfijnde broccolicrème en krokante speksnippers Omschrijving | Voorgerecht, warm | 4 pers   | ongeveer 35 min | 2014.12.03 – Colruyt Inspiratiefolder. Feestelijke recepten, van aperitief tot dessert Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 12...

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten