Scampi’s in pestosaus …

Scampi’s in pestosaus …

Scampi's in pestosaus met tomaten-bulgur Omschrijving | Voorgerecht, warm | 4 pers  | 2 x 10 min | 2016.12.14 – Colruyt inspiratiefolder, Smaakvolle en verfijnde eindejaarsfeesten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 12 grote, ongepelde rauwe scampi’s (diepvries) 1...
Krokante sint-jacobsnoten

Krokante sint-jacobsnoten

Krokante sint-jacobsnoten met quinoa en frisgroene coulis Omschrijving | Voorgerecht, warm | 4 pers   | voorbereiden/ontdooien: 25 min – afkoelen en bereiden zelf 10 min | 2016.11.30 – Colruyt inspiratiefolder. Schitteren aan de feesttafel  Uitgelichte...
Kipragout

Kipragout

Kipragôut Omschrijving | Voorgerecht, warm | 4 pers  | 30 min | info kaartjes huishoudbeurs 2016 (en een beetje uit eigen keuken) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 80 gr boter 60 gr bloem 5 dl groenten- (of kippen)bouillon 1 dl room 300 gr kipblokjes 250 gr...
Crème van pompoen …

Crème van pompoen …

Crème van pompoen en appel met krokante cervelaat Omschrijving | Voorgerecht, warm | 4 pers   | ± 50 min | 2015.10 – Dirk, magazine Uitgelichte afbeelding Ingrediënten zout  verse kervel  3 el boter  400 cc appelsap 200 g cervelaatworst  800 g...
Scampi’s met botersaus …

Scampi’s met botersaus …

Scampi’s met botersaus en couscous met peterseliewortel Omschrijving | Voorgerecht, warm | 4 pers  | 30 min en 3 u marineren | 2014.12.17 – Colruyt inspiratiefolder. Geslaagde feesten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 20 rauwe, gepelde zeewatergarnalen ‘scampi’...