door webmaster | nov 1, 2020 | Soepen
Omschrijving | soepen, met vis | 4 pers | 25 min | Boodschappen magazine – nr 9 – sept 2020 Ingrediënten 2 el olijfolie 2 venkelknollen; in stukjes, loof apart 1 grote aardappel; in blokjes 1 kleine prei; in ringen 700 cc visbouillon 125 cc kookroom 200...
door webmaster | aug 4, 2020 | Soepen
Omschrijving | heerlijk romige soep/ 4 pers | 35 min | 2020.04 – Boodschappen/ Plus magazine: De Lentekeuken. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 500 gr witte asperges 3 el boter 1 gesnipperd uitje 1 aardappel, in blokjes 2 teentjes knoflook 750 ml groentebouillon 125...
door webmaster | mrt 31, 2019 | Soepen
Heerlijke Hete Erwtensoep Omschrijving | hoofdgerecht | soepen |4 pers | ruim een uur tot anderhalf uur | 2018.11.21 – Colruyt inspiratiefolder; Winterse smaken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 250 g gehakt rund + varken (beenhouwerij) 2 wortelen 1 prei 3 takjes...
door webmaster | okt 26, 2017 | Soepen
Even tijd gehad om me heerlijk uit te leven voor het maken van een overheerlijke pan verse tomatensoep. Deze moet je proeven en genieten… Succes Omschrijving | soepen | 4 a 6 pers | ruim 2,5 uur | gezien van TV, Jeroen Meus Ingrediënten scheutje...
door webmaster | sep 17, 2017 | Soepen
Omschrijving | soepen | 4 pers | ong 30 min | 2017.09.06 – Colruyt inspiratiefolder; Gevarieerd en snel klaar Ingrediënten 3 paprika’s (gele of oranje) 5 takjes peterselie (vers) 800 g gepelde tomaten (blik) 75 g croutons 2 blokjes vetarme vleesbouillon...
door webmaster | sep 17, 2017 | Voorgerechten, Warme voorgerechten, Soepen
Groente loempia's in noedelsoep met oesterzwammen Omschrijving | hoofdgerecht | 4 pers | 25 min | 2017.09.06 – Colruyt inspiratiefolder; Gevarieerd en snel klaar Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 12 miniloempia’s met groenten (diepvries) 250 g oesterzwammen 1...