Minicroques peperkoektoast …

Minicroques met coppa en peperkoektoast met eendenlever

Omschrijving

| Voorgerecht, koud | 4 pers  

| 20 min

| 2015.12.16 – Okay folder; Smakelijke feestideeën

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 4 sneetjes coppa
  • 2 medaillons eendenlever
  • 50 g duo veldsla en rucola
  • luzernekiemen
  • 2 sneetjes raclette kaas
  • 2 el. tapenade tomaat-paprika
  • 4 sneetjes toastbrood
  • 4 sneetjes peperkoek
  • 2 el. Uien konfijt
  • 2 el. honing-mosterd vinaigrette

Bereiding

  1. Beleg 1 sneetje toastbrood met 2 sneetjes raclette kaas en 2 sneetjes coppa en leg er een sneetje toastbrood bovenop.
  2. Besmeer 1 sneetje toastbrood met de tapenade en beleg met 2 sneetjes coppa. Leg er een sneetje toastbrood bovenop.
  3. Snij 4 cirkels uit de peperkoek ter grootte van de schijfjes eendenlever.
  4. Snij de eendenlever horizontaal doormidden zodat je 4 schijfjes hebt.
  5. Bak de croques met coppa in een croque-monsieurmachine of in de pan.
  6. Snij elke croque in 4 driehoeken (8 in totaal).
  7. Verdeel de peperkoekcirkels over de borden en leg er telkens 1 schijfje eendenlever op.
  8. Werk af met de uien konfijt en de luzernekiemen.
  9. Voeg de minicroques toe en werk af met sla en vinaigrette.

Categorieën

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten