Minicroques peperkoektoast …

Minicroques met coppa en peperkoektoast met eendenlever

Omschrijving

 eend| voorgerecht | 4 pers

tijd | 20 min

bron | 2015.12.16 – Okay folder; Smakelijke feestideeën

Ingrediënten

  • 4 sneetjes coppa
  • 2 medaillons eendenlever
  • 50 g duo veldsla en rucola
  • luzernekiemen
  • 2 sneetjes raclettekaas
  • 2 eetl. tapenade tomaat-paprika
  • 4 sneetjes toastbrood
  • 4 sneetjes peperkoek
  • 2 eetl. uienkonfijt
  • 2 eetl. honing-mosterd vinaigrette

Bereiding

  1. Beleg 1 sneetje toastbrood met 2 sneetjes raclettekaas en 2 sneetjes coppa en leg er een sneetje toastbrood bovenop.
  2. Besmeer 1 sneetje toastbrood met de tapenade en beleg met 2 sneetjes coppa. Leg er een sneetje toastbrood bovenop.
  3. Snij 4 cirkels uit de peperkoek ter grootte van de schijfjes eendenlever.
  4. Snij de eendenlever horizontaal doormidden zodat je 4 schijfjes hebt.
  5. Bak de croques met coppa in een croque-monsieurmachine of in de pan.
  6. Snij elke croque in 4 driehoeken (8 in totaal).
  7. Verdeel de peperkoekcirkels over de borden en leg er telkens 1 schijfje eendenlever op.
  8. Werk af met de uienkonfijt en de luzernekiemen.
  9. Voeg de minicroques toe en werk af met sla en vinaigrette.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten