door webmaster | apr 7, 2019 | Koude voorgerechten, Voorgerechten
Carpaccio met foie gras en mango Omschrijving / | Voorgerecht, koud | ong 12 hapjes | ongeveer 25 min | 2018.12.19 – Colruyt inspirartiefolder; Pak uit met de feesten. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 sneetjes rundercarpaccio 80 g eendenlever 10 g luzernescheuten...
door webmaster | sep 17, 2017 | Warme voorgerechten, Voorgerechten, Soepen
Groente loempia's in noedelsoep met oesterzwammen Omschrijving | hoofdgerecht | 4 pers | 25 min | 2017.09.06 – Colruyt inspiratiefolder; Gevarieerd en snel klaar Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 12 miniloempia’s met groenten (diepvries) 250 g oesterzwammen 1...
door webmaster | dec 25, 2016 | Warme voorgerechten, Voorgerechten
Schelvis met peterseliepesto en ham Omschrijving | Voorgerecht, warm | 4 pers | 35 min | 2016.12.14 – Colruyt inspiratiefolder, Smaakvolle en verfijnde eindejaarsfeesten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 schelvishaasjes 4 sneetjes Ganda-ham 450 g tapastomaten 4...
door webmaster | dec 25, 2016 | Warme voorgerechten, Voorgerechten
Scampi's in pestosaus met tomaten-bulgur Omschrijving | Voorgerecht, warm | 4 pers | 2 x 10 min | 2016.12.14 – Colruyt inspiratiefolder, Smaakvolle en verfijnde eindejaarsfeesten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 12 grote, ongepelde rauwe scampi’s (diepvries) 1...
door webmaster | dec 25, 2016 | Koude voorgerechten, Voorgerechten
Foie gras met speculaas en peer Omschrijving | Voorgerecht, koud | 4 pers | 2 tot 10 min | 2016.12.14 – Colruyt inspiratiefolder, Smaakvolle en verfijnde eindejaarsfeesten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 sneetjes ganzenlever 2 verse vijgen 1 peer (groot) 10 g...
door webmaster | dec 22, 2016 | Voorgerechten, Warme voorgerechten
Kalfspasteitjes met craneberry's Omschrijving | Voorgerecht, warm | rundvlees |4 pers | 30 min | 2016.12 – Boodschappen, Plus magazine nr 12 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 50 gram boter 250 gram ongepaneerde kalfsschnitzels (in blokjes) 1 theelepel grove...