Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wp-pagenavi domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/1084911002/mijnreceptenbundel.nl/wp-includes/functions.php on line 6114
Hoofdgerechten | mijn receptenbundel
konijnstoofpotje … (2)

konijnstoofpotje … (2)

Konijnstoofpotje (2)... Stoofpotje van konijn met kruidige witloofpuree Omschrijving | Hoofdgerecht/ wild/ 4 pers | meer dan 60 min.  | ? – Colruyt inspiratiefolder;  Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 stukken konijn (vers of diepvries) 6 stronken witloof 1 bosje...
Reeragoût (1) …

Reeragoût (1) …

Reeragoût Reeragoût met portosaus en champignonkroketjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ wild/ 4 pers | meer dan 60 min | 2013.12.18 – Colruyt inspiratiefolder, feestgids kerst Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 650 g reeragoût 40 g luzernekiemen 1 wortel 1 stengel...
Reeragoût met bier …

Reeragoût met bier …

Reeragoût met bier Reeragoût met bier en knolselder puree Omschrijving | Hoofdgerecht/ wild/ 4 pers | meer dan 60 min. | 2013.10.23 – Colruyt inspiratiefolder, wild voor iedereen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 650 reeragoût 3 wortelen 1 bussel raapjes 1...
Reemedaillon …

Reemedaillon …

Reemedaillon Reemedaillon met whiskysaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ wild/ 4 pers | minder dan 30 min. | 2013.10.23 – Colruyt inspiratiefolder, wild voor iedereen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 ree medaillons 500 g bospaddenstoelen 4 stronken witloof 4 takjes...
Hindegebraad in notenkorstje

Hindegebraad in notenkorstje

Hindegebraad in notenkorstje Omschrijving | Hoofdgerecht/ wild/ 4 pers | meer dan 60 min. | 2013.10.23 – Colruyt inspiratiefolder, wild voor iedereen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 g hindegebraad (diepvries) 150 g chorizo ) 0.5 groene kool 4 dikke aardappelen...
Hertenkalfgebraad (2) …

Hertenkalfgebraad (2) …

Hertenkalfsgebraad Hertenkalfsgebraad met spruitjes en portosaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ wild/ 4 pers | minder dan 40 min | 2014.12.03 – Colruyt Inspiratiefolder. Feestelijke recepten, van aperitief tot dessert Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 600 g hertenkalf...