Ribkarbonade Stroganoff…

Rib- haaskarbonade Stroganoff met rijst en groenten

Omschrijving:

Hoofdgerecht | varkensvlees | 4 pers
Bereidingstijd: 30 min
Bron: Infokaartje Plusmarkt

Ingrediënten:

  • 4 rib-/ haaskarbonades
  • boter om te bakken
  • 1 pak basmati rijst
  • 300 gr panklare sperziebonen
  • 1 pakje tomatenblokjes
  • 1 verpakking Stroganoff saus
  • peper en zout

Bereiding:

  1. Kruid de karbonades met peper en zout
  2. Verhit een koekenpan met boter en bak de karbonades goudbruin en net gaar
  3. Kook ondertussen de rijst met wat zout net gaar en laat onder een deksel uitstomen
  4. Kook de sperziebonen in water met wat zout net gaar. Giet ze af, spoel koud af en snijd ze fijn.
  5. Bak vervolgens de spekreepjes krokant in een koekenpan, voeg de boontjes er aan toe en warm door.
  6. Op het laatst de tomatenblokjes toevoegen en op smaak brengen met peper
  7. Verwarm de stroganoffsaus in een pannetje
  8. Schep de groenten en rijst op de borden en leg de karbonade erbij
  9. Giet als laatste de jus over het vlees

Drankadvies:

Pinot Noir Vieilles Vignes

Voedingswaarde:

  • Energie:434 Kcal/ 1818kj
  • Eiwit: 30 gr
  • Vetten: 25 gr
  • Koolhydraten: 24 gr

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten